خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پویش مهر اربعین در کشور برگزار می شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 31 شهریور 1399 - 09:10
بندرعباس - مسئول کمیته فرهنگی ستاد اربعین کشور گفت: پویش مهر اربعین از برنامه‌های ستاد اربعین است که در قالب آن کمک‌های مردمی برای کمک به دانش آموزان نیازمند توسط موکب‌ها جمع آوری می شود.
اربعين،كشور،فرهنگ،عاشورا،برنامه،خلاء،تدارك

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حمید احمدی یکشنبه شب در همایش فعالان اربعین در بندرعباس بیان داشت: مقامات کشور عراق کافی نبودن زیرساخت‌های بهداشتی در این کشور را به عنوان علت لغو پیاده روی اربعین مطرح کرده اند.
وی خاطرنشان کرد: در اربعین امسال برنامه‌های زیادی در کشور برگزار می‌شود که برگزاری ۱۷ همایش، ملی، منطقه‌ای و بین المللی در دانشگاه‌های کشور، برگزاری نمایش‌های آیینی و سرود، قرائت زیارت عاشورا در روز ۱۹ صفر در مدارس، ادارت و دیگر اماکن فرهنگی از جمله این برنامه هاست.
مسئول کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد اربعین کشور گفت: پویش مهر اربعین نیز از دیگر برنامه‌های ستاد اربعین است که در قالب آن کمک‌های مردمی برای کمک به دانش آموزان نیازمند توسط موکب‌ها جمع آوری می‌شود.
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان نیز در این مراسم، فرهنگ اربعین را عامل زنده نگه داشتن فرهنگ عاشورا دانست و گفت: این فرهنگ، فرهنگ به هم پیوستگی غدیر، عاشورا و انتظار است.
حجت الاسلام محمد عبادی زاده افزود: همانطور که با وجود کرونا با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی با تدارک برنامه هایی، خلاء مراسم محرم پر شد اکنون نیز با تدارک برنامه هایی، خلاء برگزار نشدن پیاده روی اربعین جبران می‌شود.