خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قاضی آمریکایی جلوی تصمیم ترامپ بر علیه وی چت را گرفت

مشرق | بین‌الملل | دوشنبه، 31 شهریور 1399 - 03:28
یک قاضی آمریکایی جلوی تصمیم دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برای ممنوع کردن بارگذاری برنامه وی چت در آمریکا را گرفت تا این تصمیم اجرائی نشود.
آمريكا،چت،آمريكايي،قاضي،ارتباط،دولت

به گزارش مشرق به نقل از انگجت، لورل بیلر قاضی آمریکایی دستور اجرایی وزارت بازرگانی آمریکا برای حذف اپلیکیشن وی چت از فروشگاه های آنلاین گوگل و اپل را لغو کرده است.
بر همین اساس بارگذاری این برنامه نیز در خاک آمریکا کماکان ممکن خواهد بود.
پیش از این برخی کاربران آمریکایی نیز بر علیه این دستور دولت ترامپ به مقامات قضایی این کشور شکایت کرده بودند.
این اقدام وزارت بازرگانی آمریکا در تضاد با اصول قانون اساسی آمریکا در مورد ضرورت رعایت آزادی بیان توصیف شده است.
با صدور این رای قاضی آمریکایی تراکنش های مالی از طریق نرم افزار وی چت نیز کماکان ادامه خواهد یافت.
بر اساس حکم این قاضی اگر چه تاملات و نگرانی های امنیتی دولت آمریکا در ارتباط با چین قابل توجه است، اما شواهد مرتبط با این موضوع در ارتباط با وی چت نسبتا کم بوده و کافی نیست.
با توجه به استفاده میلیون ها چینی در آمریکا از وی چت برای ارتباط با دیگر چینی ها در کشورهای مختلف، این تصمیم فعلا موجب کاهش مشکلات احتمالی در این زمینه می شود.
پیشتر برخی شرکت های آمریکایی مانند اپل و دیزنی نیز با این تصمیم دولت آمریکا مخالفت کرده بودند.