خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس جهادکشاورزی گلستان: مرغداری‌ها با کمبود خوراک مواجه هستند

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 30 شهریور 1399 - 19:06
گروه استان‌ها- رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان گفت: مرغداری‌های استان با کمبود خوراک برای مرغ مواجه هستند و این مشکل در هفته‎‌های آینده خودش را نشان می‌دهد و ممکن است قیمت مرغ بیشتر شود.
مرغ،استان،قيمت،خوراك،بازار

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، مختار مهاجر عصر امروز در جلسه ستاد تنظیم بازار استان گلستان، اظهار داست: قیمت تقریبی مرغ در بازار کشور در حال حاضر 17 هزار و 500 تومان است و در ستاد تنظیم بازار گلستان مصوب شد که گوشت مرغ در استان با قیمت 17 هزار تومان با احتساب نوسان پنج درصدی عرضه شود.
وی افزود: طی هفته اخیر از 10 مرغداری در استان بازدید کردم که همه آنها با مشکل کمبود خوراک و افزایش قیمت آن برای مرغ مواجه هستند و موجب شده تا هزینه تمام شده برای تولید مرغ افزایش یابد.
مهاجر ادامه داد: مشکل کمبود خوراک مرغ بیش از 50 روز است که در استان وجود دارد و این مشکل طی هفته‌های آینده خودش را نشان خواهد داد و ممکن است قیمت مرغ را در بازار افزایش دهد.
وی اضافه کرد: چهار میلیون و 500 هزار قطعه جوجه‌ریزی در گلستان انجام شده و کمبودی برای عرضه نداریم اما قیمت خوراک و کمبود آن سبب بروز مشکلاتی شده است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان گفت: کنجاله دولتی به عنوان خوراک مرغ دوهزار و 900 تومان است و همین موضوع هزینه‌های تولید را افزایش داده است.
انتهای پیام/588/ ز