سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امیرعلی ۴ ساله جانفشانی کرد

فارس | استان‌ها | سه شنبه، 21 اسفند 1397 - 09:59
امیرعلی کریمی، چهار ساله از دیار کرمانشاه با اهدای عضو، جان چندین بیمار نیازمند را نجات داد.
عضو،اهداي،كرمانشاه،اميرعلي،ديار،مغزي،مرگ،دست،كريمي،خانواده،استان

امیرعلی کریمی، چهار ساله از دیار کرمانشاه با اهدای عضو، جان چندین بیمار نیازمند را نجات داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، سالانه 30 تا 40 نفر در استان کرمانشاه دچار مرگ مغزی می‌شوند؛ این در حالی است که فقدان فرهنگ اهدای عضو در کشور موجب شده است تا بسیاری از نیازمندان در صف طولانی پیوند اعضا باشند.
هر بیماری که دچار مرگ مغزی می‌شود، اگر خانواده‌اش رضایت دهند می‌تواند جان هشت نفر را نجات دهد و به آنها حیات دوباره ببخشد؛ بیمارهایی که همچنان در صف طولانی دریافت عضو به‌ سر می‌برند گاهی برایشان زود، دیر می‌شود.
و این بار، دست تقدیر شکوفه‌ای بهاری را از دیار کرمانشاه برچید تا همگان بدانند که اگر چه مردم این دیار با سختی‌ها و مرارت‌های بسیار دست و پنجه نرم می‌کنند، اما هیچگاه فتوت و ایثار را از یاد نبرده‌اند حتی اگر معنای آن بخشیدن اعضای پیکر جگرگوشه‌ای خردسال باشد.
خانواده کریمی در 16 اسفندماه امسال در پی بروز حادثه‌ای - که توسط مراجع ذی‌صلاح در دست بررسی است - 2 فرزند خردسال خود را از دست می‌دهند.
دختر این خانواده همان روز به دیار حق می‌شتابد و فرزند پسر به کما می‌رود؛ مرگ مغزی این کودک پس از چند روز بستری شدن در بیمارستان توسط پزشکان تایید می‌شود؛ حیات امیرعلی غیرقابل برگشت است.
حال راضی کردن خانواده‌ داغداری که هنوز در غم از دست دادن دختر خردسالشان هستند برای بخشیدن اعضای بدن دیگر جگرگوشه‌اش، کاری دشوار است.
اهدای عضو بیمار مرگ مغزی حادثه‌ای غمناکی برای خانواده‌ها است؛ به‌خصوص برای خانواده جوان کریمی، تیم وارد عمل می‌شود؛ پدر و مادر داغدار را آماده پذیرش یک تصمیم بزرگ و سرنوشت‌ساز می‌کنند، از مادر امیرعلی می‌خواهند جان امیرعلی‌های دیگری را نجات دهد، اشک چشم مادرانی نگران را با دستان سخاوتمندش برای رضایت پاک کند، بالاخره با موافقت خانواده کریمی، پیکر امیرعلی چهار ساله برای اهدای عضو به تهران منتقل می‌شود.
پدر و مادر جوان امیرعلی با اهدای عضو جگرگوشه‌شان برگ زرین دیگری بر کتاب قطور انسان‌دوستی مردمان این دیار افزودند و تعداد اهدای عضو امسال استان کرمانشاه را در واپسین روزهای اسفندماه، به پنج مورد رساندند.
در هر سال حدود 50 نفر از جمعیت 2 میلیون نفری استان کرمانشاه به دلایل مختلفی دچار مرگ مغزی می‌شوند که بدلیل عدم رضایت اکثریت خانواده‌ها، هرساله شمار قابل تأملی از بیماران نیازمند این استان به دلیل نبود عضو اهدایی فوت می‌کنند؛ نکته‌ای که نشان می‌دهد همچنان باید برای ترویج و جا انداختن فرهنگ اهدای عضو تلاش شود.
انتهای پیام/پ/ح