طرح تشدید نظارت بهداشت موادغذایی در اردبیل آغاز شد
اردبیل - طرح تشدید نظارت بهداشت مواد غذایی در قالب برنامههای طرح سلامت نوروزی با حضور اکیپهای بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در اردبیل آغاز شد.
به گزارش خبرنگار مهر، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل صبح امروز در مراسم آغاز این طرح گفت: ۱۶ تیم سه نفره در قالب ۱۰۵ نفر از عوامل بهداشتی این دانشگاه برای اجرای طرح تشدید نظارت بهداشت مواد غذایی در این استان فعال شده است.
بابک نخستین با اشاره به حضور نیروهای نظارتی قوه قضائیه، تعزیرات، دامپزشکی و نیز معاونت دارو و غذای دانشگاه علوم پزشکی در طی مراحل اجرایی این طرح یادآور شد: به دلیل گردشگری بودن منطقه این طرح از اول اسفندماه به صورت غیر رسمی در اردبیل آغاز شده و تا ۲۰ فروردین ماه سال آینده تداوم خواهد داشت.
وی با اشاره به آغاز طرح از ۱۶ اسفندماه در سایر شهرستانهای استان تصریح کرد: در قالب این طرح نظارت بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی فعال، اماکن بین راهی نظیر رستورانها، تفرجگاهها، کافههای سنتی، مراکز اقامتی و محل اسکان مسافران آموزش و پرورش در دستور کار قرار گرفته است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان با اشاره به فعالیت تمام مراکز مرتبط با حوزه بهداشت استان در طی سفرهای نوروزی تاکید کرد که علاوه بر این مراکز تیمهای نظارتی در ویژه نمایشگاه عرضه مستقیم کالا نیز امسال در محل برگزاری نمایشگاه استقرار دائمی داشته و بر عرضه مواد غذایی نظارت میکنند
وی با اشاره به تجهیز اکیپهای نظارتی به لپ تاپ متذکر شد: پرسنل بهداشتی فعال در طرح تشدید نظارتهای بهداشت مواد غذایی در شهرهای اردبیل، سرعین و پارس آباد با تجهیز به این سیستمها میتوانند به صورت آنلاین تخلفات را در سامانه بازرسی کشور ثبت و اعمال قانون کنند.