تولیدات گوشتی خراسان شمالی به صورت خام از استان خارج می شود
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: متاسفانه تولیدات گوشتی خراسان شمالی به صورت خام از استان خارج می شود.

ایسنا/خراسان شمالی رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: متاسفانه تولیدات گوشتی خراسان شمالی به صورت خام از استان خارج می شود.
عبدالله یوسفی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه خراسان شمالی یکی از قطب های دامپروری در کشور است و گوشت تولیدی در این استان از کیفیت خیلی بالایی برخوردار است، اظهارکرد: اما متاسفانه زنجیره تولیدات محصولات گوشتی در این استان تکمیل نیست تا گوشت به صورت بسته بندی و فرآوری شده از استان خارج شود.
وی افزود: در حال حاضر دام به صورت زنده از استان خارج و به کشتارگاه های سایر استان ها صادر و در آنجا کشتار می شود.
یوسفی ادامه داد: میزان تولید گوشت قرمز در خراسان شمالی حدود ۲۲ هزار تن است که حدود ۱۲ تن به صورت خام از استان خارج می شود.
وی تاکید کرد: باید صنایعی همچون بسته بندی در این استان راه اندازی شود تا دام در استان کشتار و گوشت قرمز بسته بندی شده از استان خارج شود نه دام زنده.
این مقام مسئول به اجرای طرح اصلاح نژاد دام در استان اشاره کرد و گفت: خراسان شمالی ۳.۵ درصد دام سبک کشور را به خود اختصاص داده است که اجرای طرح اصلاح نژاد می تواند این حوزه را تبدیل به برند کند.
وی افزود: در راستای اجرای این طرح مرکز اصلاح نژاد شیروان را به بخش خصوصی واگذار کرده ایم و یکی از نتایج مثبت اجرای این طرح افزایش چند قلوزایی در دام است.
یوسفی توضیح داد: در شرایط معمولی میزان چند قلوزایی در دام تا ۷۰ درصد است که با اجرای این طرح این میزان به دو برابر افزایش خواهد یافت.
انتهای پیام