خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهردار رودهن بازداشت شد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 30 شهریور 1399 - 13:38
دماوند- رئیس حوزه قضائی رودهن از بازداشت شهردار رودهن به علت دریافت رشوه و فساد مالی خبر داد.
رودهن،رشوه،بازداشت،شهردار،شهرداري

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علیرضا تقیان ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران از بازداشت شهردار رودهن خبر داد و اظهار داشت: شهردار جدید رودهن به دلیل دریافت بیش از ۱۰ میلیارد ریال رشوه در موضوعات مختلف بازداشت شده است.
تقیان با اشاره به اینکه یکی دیگر از پرسنل شهرداری که مسئول قراردادهای مالی شهرداری بوده نیز همراه با شهردار رودهن طی هفته گذشته دستگیر شده بودند گفت: اتهام فعلی آنها در این لحظه اخذ رشوه و اهمال در انجام وظایف قانونی که موجب تضییع در حقوق بیت المال شده است می‌باشد.
رئیس حوزه قضائی رودهن بیان داشت: بالای یک میلیارد تومان تاکنون برای رشوه این متهمان تعیین تکلیف شده است.
بر اساس این گزارش سال گذشته نیز بیش از ۳۰ نفر از پرسنل شهرداری و پیمانکاران و یکی از اعضای شورای شهر در پرونده ساخت و سازهای غیر مجاز رودهن بازداشت شده بودند.