برنامهریزی برای پایش ۱۵۰۰ واحد تولیدی در قالب کلینیک کسبوکار
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی از برنامهریزی برای پایش ۱۵۰۰ واحد تولیدی در قالب کلینیک کسبوکار خبر داد.

ایسنا/خراسان رضوی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی از برنامهریزی برای پایش ۱۵۰۰ واحد تولیدی در قالب کلینیک کسبوکار خبر داد.
علی رسولیان در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید ویژه کلینیکهای کسب و کار استان با اشاره به هدفگذاری بررسی و پایش ۱۵۰۰ واحد تولیدی تعطیل و زیر ظرفیت در سال جاری، اظهار کرد: برنامهریزی شده تا سه کلینیک ویژه کسب و کار در استان مسئولیت پیگیری موانع و مشکلات و انجام امور مشاورهای را داشته باشند.
وی افزود: بدین منظور کلینیک صنعت با محوریت شرکت شهرکهای صنعتی استان، کلینیک کشاورزی با محوریت سازمان جهاد کشاورزی استان و همچنین کلینیک تامین مواد اولیه و کالاهای اساسی استان با محوریت سازمان صنعت، معدن و تجارت به حمایت و رفع موانع تولید میپردازند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی، بیان کرد: در سال جاری تعداد ۳۴ جلسه هسته ارزیابی در ۹ شهرستان برگزار و ۹۱ مصوبه برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی به تصویب رسیده است.
رسولیان ادامه داد: ارگانها و سازمانهای دولتی، تشکلهای صنعتی، بسیج مهندسین، هستههای عارضهیابی شهرستانها، کمیسیون حمایت غذایی مستقر در شهرکهای صنعتی و با همراهی سپاه امام رضا (ع) در حال پایش مستمر موانع و مشکلات واحدهای تولیدی و رفع موانع و مشکلات ناشی از تحریمهای ظالمانه هستند که منجر به راهاندازی ۳۷ واحد راکد در داخل شهرکهای صنعتی و ۱۶ واحد راکد در خارج از شهرکها شده است.
وی خاطرنشان کرد: پس از بررسی ۴۴۵ واحد تولیدی در کلینیک کسب و کار، ۶۲۹ مشکل احصا شد که بیشترین موانع با ۳۶ درصد مربوط به تامین مالی، ۱۳ درصد مربوط به فروش و بازار، ۱۱ درصد مربوط به مواد اولیه و ۱۰ درصد مربوط به دارایی و مالیات است.
بر اساس گزارش روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، در این جلسه ۳۷ واحد دارای مشکل مورد رسیدگی و تصویب قرار گرفت و همچنین در حاشیه آن توسط معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان رضوی و فرمانده سپاه امام رضا (ع) از نمایشگاه دائمی تعمیق ساخت داخل با حدود ۲۴۰۰ نیاز شناسایی شده در بخشهای صنایع فولادی، نفت و گاز، قطعات خودرویی، صنایع دفاعی و حمل و نقل ریلی بازدید صورت گرفت که هدف اساسی این نمایشگاه شناسایی نیازها و واحدهای دارای توان دانشی به منظور داخلیسازی تقاضاها بود.
انتهای پیام