خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش ۱۵ درصدی تلفات حوادث رانندگی در مازندران

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 30 شهریور 1399 - 09:46
مدیرکل پزشکی قانونی مازندران گفت:در پنج ماهه سال جاری ۲۴۹ نفر در حوادث رانندگی جان خود را از دست دادند که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل با کاهش ۱۵ درصدی مواجه بوده ‌است.
حوادث،نفر،ماهه،رانندگي

ایسنا/مازندران مدیرکل پزشکی قانونی مازندران گفت:در پنج ماهه سال جاری ۲۴۹ نفر در حوادث رانندگی جان خود را از دست دادند که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل با کاهش ۱۵ درصدی مواجه بوده ‌است.
به گزارش روابط عمومی پزشکی قانونی مازندران، علی عباسی اظهار کرد: در پنج ماهه سال جاری ۲۰۹ مرد و زن در حوادث رانندگی جان باختند که بیشترین تلفات این حوادث به ترتیب در شهرستان های ساری با ۴۵ و آمل با ۳۵ و بابل با ۲۹ فوتی و کمترین آن در شهرستان‌ گلوگاه با ۳ فوتی ثبت شده‌است.
وی تصریح کرد: بر اساس این گزارش از کل تلفات حوادث رانندگی پنج ماهه امسال ۱۵۶ نفر در مسیرهای برون‌شهری،‌ ۷۸ نفر در مسیرهای درون‌شهری، ۱۵نفر در جاده‌های روستایی جان باختند.
مدیرکل پزشکی قانونی مازندران یادآور شد:همچنین در پنج ماهه امسال ۵۲۰۳ نفر در حوادث رانندگی مصدوم شده و به پزشکی قانونی مراجعه کرده‌اند که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۳۰ درصد کاهش داشت.
انتهای پیام