سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شورای امر به معروف و نهی از منکر اتحادیه‌ها تشکیل شد

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 30 شهریور 1399 - 08:06
گروه استان‌ها- مدیر ادارات و اصناف ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان گفت: وظیفه اصلی شورای امر به معروف و نهی از منکر اتحادیه‌ها رصد و بررسی تخلفات، حمایت از آمران به معروف و پیگیری موارد تحت عنوان منکرات است.
معروف،منكر،آمران،منكرات،نهي،پوشاك،ستاد،شورا،پيگيري

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر اتحادیه پوشاک و لباس دوخته با حضور مدیر ادارات و اصناف ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان برگزار شد.
در این جلسه مهدی آذربایجانی روند اجرایی و سیاست‌های ستاد استان را تشریح و خواستار احصا و اولویت‌بندی مصادیق معروف و منکر در این صنف شد.
وی با اشاره به الزام تقویت معروفات و زدودن منکرات در واحد‌های صنفی به خبرنگار تسنیم گفت: نخستین جلسه برای تبیین رویکردهای ستاد و پیگیری موصوبات قانونی تشکیل شد که در واقع شورای امر به معروف و نهی از منکر اتحادیه‌ها و از جمله اتحادیه پوشاک یک تکلیف قانونی در رابطه با قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر دارند.
مدیر ادارات و اصناف ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان ادامه داد: این شورا 5 وظیفه دارد که شامل، اولویت‌بندی معروفات و منکرات و ترویج آنها است، دومین وظیفه ساماندهی آمران به معروف و طلایه‌داران این عرصه است، سوم تشویق آمران به معروف و ناهیان فعال، چهارم حمایت از آنها و پنجم انجام فعالیت‌های تبلیغی و اطلاع‌رسانی است.
وی عملکرد اتحادیه پوشاک را تا به امروز مناسب ارزیابی کرد و افزود: برای پیگیری منسجم و مدون مسائل و تخلفات تصمیم بر آن شد که در 8 مرحله پیش‌بینی شده این مسائل در شورا مورد بررسی و رصد قرار گیرد و در جهت زدودن منکرات در حوزه پوشاک و سایر حوزه ها اقدام به عمل آوریم.
آذربایجانی خاطرنشان کرد: وظیفه اصلی شورا طبق مصوبات قانونی رصد و بررسی تخلفات، حمایت از آمران به معروف و پیگیری موارد تحت عنوان منکرات است که بعد از آن گزارش مربوطه را به مراکر ذی‌صلاح و روسای اتحادیه‌ها ارجاع داده می‌شود.
وی همچنین در زمینه تقویت آمر به معروف و ایجاد زمینه آن گفت: مسئله "بی‌تفاوت نباشیم" به عنوان یکی از اولویت‌های اصلی مطرح هست که مستلزم روش‌های علمی و فنی است که در فرصت مشخصی بیان خواهم کرد.
انتهای پیام/169/ح