خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازنگری فدراسیون جهانی بوکس در تعداد سهمیه‌های مسابقات گزینشی پاریس

تسنیم | ورزشی | شنبه، 29 شهریور 1399 - 13:19
فدراسیون جهانی قصد بازنگری در تعداد سهمیه‌های مسابقات گزینشی المپیک در پاریس را دارد.
المپيك،گزينشي،بوكس،سهميه،وزن

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از سایت فدراسیون بوکس، رقابت‌های گزینشی المپیک بوکس جهانی اردیبهشت ماه سال آینده پس از پایان رقابت‌های گزینشی قاره‌ای در پاریس برگزار خواهد شد.
در این رقابت‌ها تمام کشورها در اوزانی که موفق به کسب سهمیه نشدندد شانس خود را برای افزایش سهمیه المپیک امتحان خواهند کرد، اما در حالی که پیش از این تعداد سهمیه‌های هر وزن در رقابت‌های گزینشی المپیک پاریس مشخص شده بود، با تصمیم جدید مسئولان فدراسیون جهانی بوکس قرار در تعداد سهمیه‌های این مسابقات بازنگری صورت گیرد.
بر این اساس برای مشخص شدن تکلیف تعداد سهمیه‌های باقی مانده المپیک در هر وزن باید حدودا تا دی ماه سال 99 منتظر ماند.
تیم ملی بوکس ایران تاکنون دو سهمیه المپیک توسط دانیال شه‌بخش در 57 کیلوگرم و سید شاهین موسوی در 75 کیلوگرم کسب کرده و می‌تواند در 6 وزن شانس خود را در رقابت‌های گزینشی المپیک فرانسه امتحان کند.
انتهای پیام/