خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توضیحات حناچی درباره املاک واگذار شده شهرداری به غیر

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | شنبه، 29 شهریور 1399 - 12:03
شهردار تهران گفت: گزارش املاک واگذار شده شهرداری به غیر در مهر ماه تقدیم شورای شهر می‌شود.
املاك،شهردار،اقدامات،تهران،شهرداري

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، پیروز حناچی شهردار تهران با انتشار توئیتی در حساب کاربری خود به درخواست دو عضو شورای شهر مبنی بر اینکه لیست املاک واگذار شده شهرداری باید منتشر شود، نوشت: در راستای حفاظت از بیت‌المال، اقدامات لازم برای بازپس‌گیری املاک شهرداری تهران از طریق سازمان املاک و مستغلات و کمیسیون بند۶ ماده ۵۵ مستمراً در حال انجام است.
وی ادامه داد: تاکنون حدود ۲۰۰۰ ملک تعیین تکلیف شده و ۴۰۰ مورد با پیگیری‌های قانونی بازپس‌گیری شده‌ است و در مورد تعدادی از املاک هم قوه قضاییه راساً پیگیر موضوع است.
شهردار تهران گفت: گزارش اقدامات و لایحه مربوطه، نیمه اول مهر به شورای شهر ارائه خواهد شد و جلسات هم‌اندیشی شورا و شهردار محل مناسبی برای بررسی و رفع کاستی‌های احتمالی در این‌باره و هماهنگی بیشتر جهت سرعت‌بخشی به روند اقدامات خواهد بود.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/