خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زمان آغاز معامله دو شرکت استانی سهام عدالت

مشرق | اقتصادی | شنبه، 29 شهریور 1399 - 10:34
سهام دو شرکت سرمایه گذاری استان مرکزی و زنجان از دوشنبه این هفته در بازار دوم معاملات این بورس قابل معامله خواهد بود.
شركت،فهرست

به گزارش سرویس بورس مشرق، مدیریت عملیات بازار شرکت بورس تهران با انشترا اطلاعیه‌ای اعلام کرد: از روز دوشنبه جاری(۳۱ شهریور) نماد شرکت سرمایه گذاری استان مرکزی (وسمرکز) برای اولین بار پس از پذیرش و درج نام در فهرست شرکت های پذیرفته شده در بورس تهران در پلاک ۵۶۳ و در فهرست نرخ های بازار دوم، آماده انجام معامله خواهد بود.
نماد شرکت سرمایه گذاری استان زنجان (وسزنجان) نیز از روز دوشنبه این هفته برای اولین بار پس از پذیرش و درج نام در فهرست شرکت های پذیرفته شده در بورس تهران در پلاک ۵۶۱ و در فهرست نرخ های بازار دوم، آماده انجام معامله خواهد بود.