خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۷۰ درصد رشته‌های دانشگاه علمی کاربردی در مقطع کاردانی است

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 29 شهریور 1399 - 08:55
رئیس دانشگاه علمی کاربردی لرستان گفت: ۷۰ درصد رشته‌های دانشگاه علمی کاربردی در مقطع کاردانی است.
كاربردي،علمي،دانشگاه،كارداني

ایسنا/لرستان رئیس دانشگاه علمی کاربردی لرستان گفت: ۷۰ درصد رشته‌های دانشگاه علمی کاربردی در مقطع کاردانی است.
دکتر سعید فرح‌بخش در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: ۷۰ درصد رشته‌های دانشگاه علمی کاربردی در مقطع کاردانی است.
وی ادامه داد: تنها ۳۰ درصد آموزش‌ها به‌صورت نظری در دانشگاه جامع علمی کاربردی در سراسر کشور ارائه می‌شود.
فرح‌بخش افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی دومین دانشگاه کشور در تربیت دانشجویان و دانش‌آموختگان مهارتی است.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی لرستان خاطرنشان کرد: در چند سال اخیر تلاش کرده‌ایم دانشگاه علمی کاربردی در ریل اصلی خود قرار بگیرد و سعی کرده‌ایم عمده آموزش‌ها در مقطع کاردانی باشد.
وی یادآور شد: اگر آموزش‌های مهارتی در جامعه به‌درستی نهادینه شود بسیاری از مشکلات حوزه اقتصاد حل خواهد شد.
فرح‌بخش گفت: رشته‌هایی را در دانشگاه علمی کاربردی دنبال می‌کنیم که نیاز جامعه است و از پرداختن به رشته‌هایی که به درد بازار کار استان نمی‌خورد، جلوگیری می‌کنیم.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی لرستان با اشاره به اینکه دانش‌آموختگان علمی کاربردی باید کارآفرین و خلاق باشند، بیان کرد: دانشجویان باید در این مراکز به‌گونه‌ای آموزش ببینند که بتوانند کارآفرین بوده و دغدغه اشتغال نداشته باشند.
انتهای پیام