خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تظاهرات فلسطینیان در مسجدالاقصی علیه حاکمان خیانتکار امارات و بحرین

تسنیم | بین‌الملل | جمعه، 28 شهریور 1399 - 20:14
هزاران فلسطینی پس از اقامه نماز جمعه در مسجد الاقصی، توافق ننگین سازش حاکمان خائن بحرین و امارات با رژیم صهیونیستی را محکوم کردند.
تظاهرات،مردمي،بحرين،خشم،صهيونيستي

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، تظاهرات کنندگان پلاکاردهایی در محکومیت این توافق در دست داشتند و با سردادن شعارهایی خواستار حمایت از مسجد الاقصی در برابر توطئه‌های رژیم اشغالگر صهیونیستی شدند.این تظاهرات به دعوت رهبری واحد ملی مقاومت مردمی برگزار شد.
رهبری واحد ملی مقاومت مردمی فلسطین امروز را روز خشم مردمی علیه توافق خیانت‌بار امارات و بحرین اعلام کرده و عموم فلسطینیان را به مشارکت گسترده در فعالیت‌ها و مراسمی که قرار است به همین مناسبت در مناطق مختلف کرانه باختری برگزار شود، دعوت کرده است.
مردم مسلمان بحرین امروز نیز با وجود حاکم بودن فضای سنگین سرکوبگری و خفقان در مخالفت با عادی‌سازی روابط میان آل خلیفه و رژیم صهیونیستی تظاهرات کردند که به جمعه خشم معروف است.
انتهای پیام/