اشتغالزایی در چرام با توسعه صنعت گردشگری ایجاد می شود
مهر
|
استانها
|
پنجشنبه، 27 شهریور 1399 - 18:13
دهدشت- نماینده شهرستانهای کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس گفت: چرام ظرفیتهای خوبی در گردشگری دارد وسرمایه گذاری در چشمه بلقیس چرام می تواند زمینه توسعه و اشتغال را در شهرستان فراهم کند.
به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام موحد بعدازظهر پنجشنبه در نشست معاون عمرانی وزیر کشور با مسئولان شهرستانهای کهگیلویه، چرام، بهمئی و لنده افزود: سرمایه گذاری میتواند گردشگری را در این شهرستان رونق ببخشد.
وی با بیان اینکه یکی از مسائلی که در شهر دهدشت مشهود است نابسامانی در ورودیهای شهر دهدشت است، گفت: بی توجهی به مبلمان و نمای شهر دهدشت زیبنده این شهر نیست.
موحد تصریح کرد: همچنین ماشین آلات شهرداری شهر دهدشت فرسوده بوده و قلعه رئیسی، دیشموک، لنده و سرفاریاب نیز مشکلات بسیاری دارند که باید این کمبودها به صورت ویژه مورد توجه مسئولان کشوری قرار گیرد.