خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تصادفات جاده‌ای منجر به فوت در استان سمنان ۲۰ درصد کاهش داشت

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 27 شهریور 1399 - 16:13
سمنان- رئیس پلیس‌راه استان سمنان با اشاره به اینکه از ابتدای سال تاکنون ۱۰۴ نفر در تصادفات جاده‌ای این استان جان خود را از دست دادند، گفت: این رقم در مقایسه با سال گذشته ۲۰ درصد کاهش داشت.
استان،نفر،سوانح،رانندگي

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ تقی کبیری بعدازظهر پنجشنبه در جلسه کمسیون ایمنی راه‌های استان سمنان به میزبانی استانداری با تأکید بر لزوم اصلاح نقاط حادثه‌خیز جاده‌ای در شهرستان گرمسار اظهار داشت: ایمن‌سازی این نقاط حادثه‌خیز به‌طور ویژه از سوی مسئولان مربوطه در دستور کار قرار گیرد.
وی با تأکید بر اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون به دلیل سوانح رانندگی ۱۰۴ نفر جان خود را در سطح جاده‌های این استان از دست دادند، تصریح کرد: این رقم در مدت مشابه سال گذشته ۱۲۴ نفر بود که ۲۰ درصد کاهش‌یافته است.
رئیس پلیس‌راه استان سمنان بابیان اینکه در این مدت یک هزار و ۲۴۹ نفر به دلیل سوانح رانندگی در جاده‌های استان مجروح شدند که این رقم در مدت مشابه سال جاری ۹۴۴ مورد بوده است، افزود: در پنج ماه گذشته نیز در جاده میامی-شاهرود ۲۱ نفر از هم‌وطنان به دلیل سوانح رانندگی جان خود را از دست دادند.