خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ظریف در انتخابات شرکت نخواهد کرد/ اصولگرایان پیروز رقابت ۱۴۰۰ هستند

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | پنجشنبه، 27 شهریور 1399 - 16:00
دبیرکل حزب مردمی اصلاحات توضیحاتی درباه راهبرد اصلاحات در انتخابات سال ۱۴۰۰ ارائه کرد.
اصلاح،طلبان،لاريجاني،اصلاحات،فومني،زارع،راهبرد،كانديداي

زارع فومنی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
محمد زارع فومنی، دبیرکل حزب مردمی اصلاحات در گفت‌و‌گو با خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره راهبرد اصلاح طلبان در انتخابات آینده و حضور محمدجواد ظریف به عنوان کاندیدای احتمالی اصلاح طلبان گفت: آقای ظریف هرگز کاندیدای ریاست جمهوری نخواهد شد، زیرا او همواره در پاسخ به چنین سوالاتی گفته که به هیچ وجه وارد حوزه ریاست جمهوری نخواهد شد.
او ادامه داد: راهبرد اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری این است که حتما فردی را از درون جبهه اصلاحات برای کاندیداتوری معرفی کنند و یک کاندیدای قرضی نداشته باشند، اما مشکل اینجاست که حزب کارگزاران سازندگی آقای لاریجانی را برای حضور در انتخابات راضی کرده و تا امروز هم جلسات متعددی را برای این موضوع برگزار کرده است؛ موضوعی که برخلاف راهبرد اساسی اصلاحات است.
بیشتر بخوانید
زارع فومنی بیان کرد: اگر آقای لاریجانی پا به میدان رقابت بگذارد قطعا طیف‌هایی نظیر اعتدال و توسعه از او حمایت خواهند کرد، اما طیف‌هایی نظیر اتحاد ملت و سایر احزابی که نزدیک به خاتمی هستند از او حمایت نخواهند کرد.
فعال سیاسی اصلاح طلب تصریح کرد: البته ممکن است افرادی نظیر محمدرضا عارف و اسحاق جهانگیری هم وارد این عرصه شوند، اما با توجه به جلساتی که لاریجانی با اصلاح طلبان داشته احتمالا او برای ورود به این عرصه از سمت اصلاح طلبان و اصولگرایان میانه رو انتخاب خواهد شد.
دبیرکل حزب مردمی اصلاحات گفت: اگرچه اصلاح طلبان این برنامه‌ها را دنبال می‌کنند، اما در نهایت به دلیل میزان مشارکت قطعا اصولگرایان پیروز رقابت خواهند شد و اصلاح طلبان یا بدون کاندیدا وارد این عرصه خواهند شد و یا از افرادی نظیر لاریجانی حمایت خواهند کرد.
انتهای پیام/