اردوغان، ماکرون را رهبری بیکفایت و حریص خواند
ایسنا
|
بینالملل
|
پنجشنبه، 27 شهریور 1399 - 15:40
رئیس جمهوری ترکیه تاکید کرد با حمایت ملت به انجام آنچه به صلاح و منفعت کشورمان است،ادامه خواهیم داد.

رئیس جمهوری ترکیه تاکید کرد با حمایت ملت به انجام آنچه به صلاح و منفعت کشورمان است،ادامه خواهیم داد.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، رجب طیب اردوغان٬ رئیس جمهوری ترکیه طی سخنانی در دفتر مرکزی حزب عدالت و توسعه٬ اعلام کرد که با حمایت ملت شریفمان به انجام آنچه به صلاح و منفعت کشورمان است ادامه خواهیم داد.
وی تصری کرد: آیا اگر ترکیه از همه چیز چشمپوشی کند، فرانسه از لغزشهایی که رهبر بیکفایت و حریص خود ایجاد کرده نجات یافته و به سوی سیاست محتاطانه پیش میرود؟
رئیس جمهوری ترکیه در ادامه افزود: حتی اگر اروپا و آمریکا در دموکراسی و اقتصاد کاملا نابود شوند، ما به توسعه کشور خود در هر زمینهای ادامه خواهیم داد.
با اشاره به اینکه برای تداوم همان مبارزه در راه کشور، دوستان و برادرانمان عزم راسخ داریم که نام آن الگوی ترکیه است.
انتهای پیام