خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس جمهور به صورت ویدئو کنفرانسی21 خانه هلال را در استان البرز افتتاح کرد

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 27 شهریور 1399 - 13:59
گروه استان‌ها- امروز رئیس جمهوری 21 خانه هلال را در استان البرز همزمان با سراسر کشور به صورت ویدئو کنفرانسی افتتاح کرد.
هلال،احمر،البرز،اهداف،استان،خانه،خلفي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، حسن روحانی ظهر امروز به صورت همزمان و ویدئو کنفرانسی یک هزارو 400خانه هلال را در سراسر کشور افتتاح کرد.
محمد باقر خلفی در حاشیه این آیین در جمع خبرنگاران با بیان اینکه با افتتاح‌های جدید تعداد خانه‌های هلال در سطح شهر و روستاهای استان البرز به 29 خانه رسید، اظهار داشت: خانه هلال فرصت مناسبی برای خدمت رسانی به مردم به ویژه در مناطق محروم است.
وی افزود: این خانه‌های هلال پل ارتباطی بین مردم است و می‌تواند در تامین نیازهای اقشار آسیب پذیر نقش موثری را ایفا کنند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان البرز در خصوص اهداف هلال احمر برای این خانه‌های هلال، بیان کرد: توسعه آموزش‌های امدادی در این خانه‌ها یکی از اهداف ما است که افراد توانمند را برای یاری رساندن به محرومان آموزش می‌دهیم.
خلفی با اشاره به اینکه پاسخگویی به موقع در زمان حوادث یکی از اهداف اصلی راه اندازی خانه‌های هلال است، تصریح کرد: در حال حاضر هلال احمر استان البرز 10 هزار داوطلب دارد که در مواقع مورد نیاز و حوادث مختلف با هلال احمر همکاری می‌کنند.
وی خاطرنشان کرد: از ابتدای سال تا کنون 400 خانوار در مناطق روستایی و کم برخوردار از خدمات آموزشی و درمانی هلال احمر بهره‌مند شدند.
انتهای پیام/ی