خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خانواده ها برای بچه ها قصه بخوانند

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 27 شهریور 1399 - 13:28
یک کارشناس علوم تربیتی گفت: خانواده ها در شرایط امروز جامعه برای بچه ها قصه های خوب بخوانند. فعالیتهای مستمر قصه گفتن و قصه خواندن باعث می‌شود در هر سنی احساسات افراد برانگیخته شده و آنها مسیر افکار خود را تغییر داده یا اصلاح کنند.
قصه،تربيتي،دنياي،رفتار،بچه،احساس،علوم،كتاب،حميدي،انديشيدن،تخيل

ایسنا/اصفهان یک کارشناس علوم تربیتی گفت: خانواده ها در شرایط امروز جامعه برای بچه ها قصه های خوب بخوانند.
فعالیتهای مستمر قصه گفتن و قصه خواندن باعث می‌شود در هر سنی احساسات افراد برانگیخته شده و آنها مسیر افکار خود را تغییر داده یا اصلاح کنند.
ابوالفضل حمیدی در وبینار قصه گویی کانون توسعه فرهنگی کودکان نوش آباد، اظهار کرد: افراد با قصه ها وارد دنیایی می‌شوند که خودشان ساخته اند و بخشی از لذت قصه نیز مربوط به ساختن همین دنیا است.
وی افزود: قصه و داستان، ابزاری برای شناسایی و تفسیر تصمیم دیگران است که در قالب شخصیت های داستان بروز می‌کند و شنونده با نقش پذیری در آن می تواند رفتار و تفسیرهای بی منطق را اصلاح کند.
وی تصریح کرد: به اعتقاد کارشناسان علوم تربیتی، اهداف بزرگ از آرزوهای کوچک، تخیل و امید شروع شده و می‌تواند به پیدایش این آرزوها کمک کند و با نگاهی که به دنیای اطراف خود دارد می تواند دنیای مطلوب خود را بسازد.
به گزارش ایسنا، این کارشناس علوم تربیتی، تاکید کرد: دنیای قصه ها می تواند بچه ها و حتی بزرگترها را به تفکر، اندیشیدن و تخیل وادار کند که برای سوالهای خود، جواب پیدا کنند و همین اندیشیدن در بقیه موارد زندگی شخصی و شغلی افراد استمرا پیدا می کند.
وی افزود: امروزه پدران و مادران فرصت صحبت با فرزندان خود را ندارند و یا اینکه نمی دانند چه حرفی به بچه هایشان بگویند، در حالیکه قصه گویی این فرصت مکالمه و با هم بودن را برای آنها ایجاد می کند.
وی تصریح کرد: نکته مهم برای قصه گویی، پیدا کردن کتاب خوب است.
بسیاری از کتابها ارزش خواندن ندارند و حتی باعث شکست و ناامیدی و بی هنجاری در رفتار افراد می‌شود؛ بنابراین باید قبل از خرید کتاب، در آثار جشنواره هایی مثل باشگاه کتابخوانی و لاک پشت پرنده و مجله رشد تحقیق کنند.
حمیدی تاکید کرد: قصه خوب و کتاب خوب، به خواننده احساس امنیت می دهد، مخاطب احساس در امان بودن و پناه داشتن پیدا می کند.
اطمینان خاطر از اینکه هیچ چیزی و هیچ کس او را تهدید نمی کند.
یاد می‌دهد که حتی رفتارهای نامطلوب می‌تواند سرمشقی برای انجام رفتار خوب باشد و آنها احساس امنیت پیدا می کنند.
انتهای پیام