خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس اتاق کرمان: بی‌ارتباطی معنادار دروس دانشگاهی با نیاز واقعی بازار کار نگران کننده است

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 27 شهریور 1399 - 11:14
گروه استان‌ها- رئیس اتاق کرمان آموزش‌های مهارتی را حلقه مفقوده اشتغال دانست و گفت: آمار نگران کننده‌ای از عدم انطباق دروس دانشگاهی با بازار کار وجود دارد.
شوراي،كرمان،خصوصي،استان،دولت،دانشگاهي،فني،مراكز،جهت

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، سیدمهدی طبیب‌زاده صبح امروز در پنجاه و چهارمین جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان، شورای گفت‌وگو را به جهت حضور نمایندگان عالی دولت، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و قوه قضائیه ظرفیت خوبی دانست و اظهار داشت: مسائل اساسی در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی مطرح شود که باید از این ظرفیت بیشترین استفاده را ببریم.
وی با بیان اینکه آموزش‌های مهارتی حلقه مفقوده کارآفرینی و اشتغال است افزود: مهارت‌‌آموزی کلید توسعه اشتغال پایدار است که به لحاظ اهمیتی که دارد شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان با دستورکار بررسی و رفع موانع توسعه مهارت‌های شغلی در استان کرمان برگزار شده است.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان با اشاره به آمار نگران کننده 80 درصدی عدم تطابق دروس دانشگاهی با بازار کار گفت: این در حالی است که 90 درصد دروس دانشگاهی در چین با بازار کار تطابق دارند.
وی با اشاره به اینکه 70 درصد کارآموزان مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای فارغ‌التحصیلان دانشگاهی هستند افزود: این مسئله از جهت فراگیری مهارت بسیار خوب است، اما از جهت دیگر نشان دهنده این است که سیستم آموزشی ما این نیازهای این حوز را برآورده نمی‌کند.
طبیب‌زاده بیان کرد: اتاق بازرگانی به عنوان مجموعه‌ بخش خصوصی و مرتبط با فرصت‌های شغلی در مراکز تولیدی، صنعتی، معدنی و کشاورزی به دنبال آن است که فارغ‌التحصیلان سیستم آموزشی، مهارت‌ها را نیز داشته باشند.
وی گفت: جلسات متعددی با دانشگاه‌ها، مجموعه فنی و حرفه‌ای، مراکز علمی و کاربردی و کارشناسان خبره برگزار شد که برای امر مهارت‌آموزی چه باید کرد، بخشی از این عوامل مربوط به قوانین و مقررات است و باید ایجاد یا اصلاحی در آنها صورت گیرد تا الزام آموزش‌ها و تکمیل آموزش فنی و حرفه‌ای حول یک محور باشد.
انتهای پیام/511/ی