توسعه همکاری محور دیدار مقامات تاجیکستان و فلسطین
رئیس مجلس نمایندگان مجلس عالی تاجیکستان و سفیر فلسطین در«دوشنبه» دیدار و در مورد گسترش همکاری میان دو کشور گفتوگو کردند.

رئیس مجلس نمایندگان مجلس عالی تاجیکستان و سفیر فلسطین در«دوشنبه» دیدار و در مورد گسترش همکاری میان دو کشور گفتوگو کردند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دوشنبه، «محمدطاهر ذاکر زاده» رئیس مجلس نمایندگان تاجیکستان و «لوای عیسی» سفیر فلسطین در این کشور ملاقات کردند.
در این دیدار تاکید شد که همکاری و مناسبات میان جمهوری تاجیکستان و دولت فلسطین در حال توسعه است و «دوشنبه» توجه ویژهای به توسعه این همکاریها دارد.
ذاکر زاده طی این دیدار با اشاره به تاسیس گروه دوستی و همکاری بین پارلمانی مجلس نمایندگان مجلس عالی تاجیکستان و پارلمان فلسطین خواستار افزایش همکاری بین دو طرف شد.
وی به سفیر فلسطین گفت: اطمینان دارم که حضور شما در گسترش مناسبات آینده، تامین مشارکت سودمند و همکاری در ابعاد مختلف میان تاجیکستان و فلسطین سهم شایانی خواهد داشت.
ذاکرزاده در ادامه اظهار داشت: ما آماده هستیم در تحکیم مناسبات بین پارلمانی دو کشور در گسترش، رونق و شکوفایی دو ملت دوست و برادر مساعدت کنیم.
سفیر فلسطین به نوبه خود با اشاره به روند آبادانی و شکوفایی تاجیکستان بر لزوم استفاده فلسطین از تجربه صلح تاجیکستان تاکید کرد.
طرفین طی این دیدار از آماده شدن پیش نویس 20 سند همکاری بین تاجیکستان و فلسطین ابراز رضایت کردند.
گفتنی است که 7 سند موافقت شده و در وضعیت تصویب و 6 سند دیگر در دست بررسی طرفین قرار دارد.
انتهای پیام/