خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جشنواره مدولباس فجر محفلی برای گفت‌وگو و خلاقیت است

مهر | فرهنگی و هنری | پنجشنبه، 27 شهریور 1399 - 10:41
معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، جشنواره را فرصتی برای بروز داشته‌های انسانی و مغتنمی دانست که هر کدام می‌تواند ثروت عظیمی را در زمینه فکر و فرهنگ رقم زند.
جشنواره،مد،لباس،فرهنگ،حسيني،هنري،حوزه،امور،فرصتي،گرد،آمدن،فجر

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد مجتبی حسینی معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در آئین اختتامیه نهمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر در سخنانی اظهار کرد: حوزه مدیریت مد و لباس بر اساس کار گروهی، تمهید و طراحی شده که دستگاه‌ها و نهادهای گوناگون در آن عضویت دارند و این تجمع دستگاه‌ها سبب می‌شود که امور به اتفاق جمع پیش برده شود.
حسینی، جشنواره را فرصتی مناسب برای گرد هم آمدن و مساعدت نهادهای سهیم، دخیل و شریک دانست و افزود: حضور و اهتمام هنرمندان به رونق و تعالی آثار ارائه شده یاری رسانده و اهتمامی، جدی ارزشمند و قابل تأمل است.
او با تأکید بر اینکه جشنواره فرصتی برای بروز توانمندی‌های انسانی و مغتنمی است که هر کدام می‌تواند ثروت عظیمی را در زمینه فکر و فرهنگ رقم زند تصریح کرد: جشنواره، محل بروز خلاقیت‌ها و گفتگوهاست؛ جشنواره محل گرد هم آمدن اشخاص حقیقی و حقوقی است که کمتر فرصت تعامل با یکدیگر را به دست می‌آورند و در جشنواره است که ما می‌توانیم انگشت اشارتی به سمت داشته‌های ثمین فکری و فرهنگی مان داشته باشیم.
حسینی گفت: اقلیم پهناور ایران و اقوام سربلند و شریفی که در این کشور زندگی می‌کنند، همگی دستمایه آفرین‌شهای آثار هنری در حوزه مد و لباس هستند و طی سالهای اخیر، انتخاب شعار و موضوع برای جشنواره مد و لباس فجر که یکی نقش مکران بود و دیگری فر گلستان، موجب شد که هنرمندان دیگر بار به داشته‌های خویش توجه کرده و آن را پایه‌ای برای خلاقیت‌های خود قرار دهند.
معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خاتمه افزود: امیدواریم این سنت حسنه استمرار یافته و بتوانیم از مجموع داشته‌هایمان برای افزایش توانمندی‌ها بهره برده و برندسازی کنیم.
اتفاقی که با نمایش مجموعه‌های پوششی همراه شده و اگر بتوانیم از این مسیر کار را پیش بریم، مد و لباس ایرانی نه فقط در داخل کشور که در حوزه جغرافیایی و فرهنگی دیگر کشورها نیز مورد اقبال قرار می‌گیرد و موجبات صدور فرهنگ و آشنایی دیگران با فکر و اندیشه ایرانی را فراهم می‌آورد.