خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دروس دانشگاهی ۲۰ درصد با بخش تولید و صنعت تطابق دارد

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 27 شهریور 1399 - 10:09
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان مهارت آموزی را کلید توسعه اشتغال پایدار دانست و بیان کرد: آمار نگران کننده‌ای گفته می‌شود و آن این است که دروس دانشگاهی ۲۰ درصد (اما باید این آمار مورد بررسی بیشتر قرار گیرد) با بخش تولید و صنعت تطابق دارد و این درحالی است که در کشور چین حدود ۹۰ درصد این تطابق وجود دارد.
درصد،تطابق،آموزي،مهارت،آمار،توسعه،كشور،دانشگاهي

ایسنا/کرمان رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان مهارت آموزی را کلید توسعه اشتغال پایدار دانست و بیان کرد: آمار نگران کننده‌ای گفته می‌شود و آن این است که دروس دانشگاهی ۲۰ درصد (اما باید این آمار مورد بررسی بیشتر قرار گیرد) با بخش تولید و صنعت تطابق دارد و این درحالی است که در کشور چین حدود ۹۰ درصد این تطابق وجود دارد.
"مهدی طبیب‌زاده" صبح امروز در جلسه شورای گفتگو دولت و بخش خصوصی گفت: شورای گفتگوی دولت متشکل از نمایندگان دولت، مجلس شورای اسلامی و قضاییه است و این شورا ظرفیت مناسبی برای رفع مشکلات بخش خصوصی خواهد بود.
وی مهارت آموزی را کلید توسعه اشتغال پایدار دانست و بیان کرد: آمار نگران کننده‌ای گفته می‌شود و آن این است که دروس دانشگاهی ۲۰ درصد (اما باید این آمار مورد بررسی بیشتر قرار گیرد) با بخش تولید و صنعت تطابق دارد این درحالی است که در کشور چین حدود ۹۰ درصد تطابق وجود دارد.
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان با بیان این مطلب که آموزش‌های مهارتی حلقه مفقوده اشتغال و توسعه است، بیان کرد: ۷۰ درصد از دانشجویان فنی حرفه‌ای از فارغ التحصیلان دانشگاهی است و این نشان دهنده این است که دانشگاه‌ها خروجی مناسب ندارد.
وی تصریح کرد: اگر جامعه‌ای به یک نظام بلوغی به آموزش فنی و حرفه‌ای برسد، به توسعه و پیشرفت دست پیدا می‌کند و دستیابی به این مدل بلوغ به همکاری همه دستگاه‌ها نیاز دارد.
طبیب‌زاده از اهداف کشورهای پیشرفته در جهت مهارت‌آموزی سخن به میان آورد و عنوان کرد: کشور هند قصد دارد که هند را پایتخت مهارت آموزی جهان کند و در این راستا گام برداشته به‌طوری‌که در کشور آنها وزارت مهارت آموزی وجود دارد.
انتهای پیام