خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 22 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انجام برنامه های جایگزین موکب های اربعین فقط از طریق عتبات

مهر | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 26 شهریور 1399 - 16:31
ستاد مرکزی اربعین حسینی اعلام کرد انجام هرگونه برنامه جایگزین جهت موکب‌های اربعین صرفاً در چهارچوب مصوبات و تصمیمات ستاد مرکزی اربعین حسینی (ع) و از طریق ستاد بازسازی عتبات انجام می شود.
اربعين،ستاد،مركزي

به گزارش خبرگزاری مهر، در اطلاعیه شماره ۲ ستاد مرکزی اربعین حسینی آمده است؛ به اطلاع خدمتگزاران؛ خیرین و مسئولین موکب‌های اربعین می‌رساند با توجه به اینکه انجام هرگونه برنامه و اقدامات جایگزین جهت موکب‌های اربعین صرفاً درچارچوب مصوبات و تصمیمات ستاد مرکزی اربعین حسینی (ع) و از طریق ستاد بازسازی عتبات عالیات (کمیته مشارکت‌های مردمی، اسکان و تغذیه اربعین) صورت می‌پذیرد از تمامی خیّران گرانقدر و مسئولین موکب‌های اربعین درخواست می‌گردد از انجام هر گونه اقدامات بخشی و خارج از چارچوب‌های تعیین شده و ابلاغیه‌های ستاد مرکزی اربعین و ستاد بازسازی عتبات عالیات خودداری نمایند.
در متن اطلاعیه شماره ۲ ستاد مرکزی اربعین، آمده است: به اطلاع خدمتگزاران، خیرین و مسئولین موکب‌های اربعین می‌رساند با توجه به اینکه انجام هرگونه برنامه و اقدامات جایگزین جهت موکب‌های اربعین صرفاً در چهارچوب مصوبات و تصمیمات ستاد مرکزی اربعین حسینی (ع) و از طریق ستاد بازسازی عتبات عالیات (کمیته مشارکت‌های مردمی، اسکان و تغذیه اربعین) صورت می‌پذیرد از تمامی خیّران گرانقدر و مسئولین موکب‌های اربعین درخواست می‌گردد از انجام هر گونه اقدامات بخشی و خارج از چارچوب‌های تعیین شده و ابلاغیه‌های ستاد مرکزی اربعین و ستاد بازسازی عتبات عالیات خودداری نمایند.