سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۰ کشته و زخمی در درگیری‌های طرابلس

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | پنجشنبه، 27 دی 1397 - 02:15
در جریان درگیری‌های طرابلس لیبی ۵ نفر کشته و ۲۵ نفر زخمی شدند.
شبه،نظامي،ليبي،طرابلس،گروه

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از تلویزیون «الحدث»، در جریان درگیری های طرابلس لیبی 5 نفر کشته و 25 نفر زخمی شدند.
بر این اساس، مأموریت سازمان ملل متحد در لیبی (مانول) روز چهارشنبه «تحولات نظامی» در جنوب طرابلس را محکوم کرد و درباره از سرگیری درگیری ها بین گروه های شبه نظامی رقیب هشدار داد.
از اواخر اوت تا اوایل سپتامبر درگیری های بین گروه های مسلحی که از دیگر شهرهای غرب لیبی آمده اند با گروه های شبه نظامی طرابلس دستکم 117 کشته و بیش از 400 زخمی برجای گذاشته است.
این خشونت ها پس از توافق آتش بس که ماه سپتامبر تحت نظارت سازمان ملل متحد منعقد شده بود متوقف شد.
اما یک گروه شبه نظامی که از شهر ترهونه در غرب لیبی آمده بود از آن زمان مواضع خود در جنوب طرابلس را حفظ کرده بود.
انتهای پیام/