سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شورای اقتصاد قیمت واقعی محصولات کشاورزی را اعلام نمی‌کند

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | چهارشنبه، 26 شهریور 1399 - 12:18
نماینده مردم ارومیه گفت: شورای اقتصاد هیچ‌وقت قیمت واقعی محصولات کشاورزی را اعلام نمی‌کند چرا که از مشکلات قشر کشاورزان غافل است.
كشاورزي،مجلس،ذاكر،اروميه،محصولات،قوانين

ذاکر در صحن علنی:
به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سید سلمان ذاکر، نماینده مردم ارومیه در جلسه علنی امروز مجلس و در موافقت با طرح دوفوریتی افزایش قیمت خرید تضمینی محصولات اساسی کشاورزی اظهار کرد: بند‌های این طرح دوفوریتی امیدوار کننده است، چرا که تکرار مکررات نیست البته ما در اجرای قوانین و کار جهادی دچار مشکل هستیم.
وی افزود: عمده اقدامات ما در حوزه کشاورزی به کار دانشگاهی ختم می‌شود، چرا که به روستا‌ها نمی‌رویم که عملا از کشاورزان روستایی میزان هزینه‌ها و مشکلات آنها را جویا شویم.
نماینده مردم ارومیه در مجلس تأکید کرد: بند ۴ تبصره ۱ این دوفوریت به تعیین سیاست‌های اجرایی و صادرات محصولات اساسی کشاورزی در چارچوب قوانین است، اما بر اساس این قوانین ما نمی‌توانیم در خصوص صادرات مایحتاج لازم را تعیین کنیم.
ذاکر افزود: شورای اقتصاد هیچ وقت قیمت واقعی محصولات کشاورزی را اعلام نمی‌کند، چرا که از کشاورزان غافل است.
نماینده مردم ارومیه در مجلس گفت: نمایندگان باید در شورای اقتصاد صاحب رأی باشند نه ناظر.
انتهای پیام/