عادیسازی روابط اسرائیل با کشورهای عربی جنبه انتخاباتی دارد
معاون بینالملل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به عادیسازی روابط کشورهای عربی با اسرائیل گفت:همه این تحرکات بیشتر جنبه انتخاباتی دارد.

ایسنا/خراسان رضوی معاون بینالملل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به عادیسازی روابط کشورهای عربی با اسرائیل گفت:همه این تحرکات بیشتر جنبه انتخاباتی دارد.
حمیدرضا ترقی در گفتوگو با ایسنا در خصوص زمینههای عادیسازی روابط کشورهای عربی با اسرائیل اظهار کرد: قطعا تا بعد از انتخابات آبان ماه ریاست جمهوری امریکا خیلی از این مسائل به فراموشی سپرده میشود و رنگ و بویی را که امروز دارد از دست خواهد داد.
وی ادامه داد: امریکا نتوانسته است در مقابله با مقاومت امنیت اسرائیل را تضمین کند و همچنان اسرائیل در تیررس جبهه مقاومت قرار دارد و هر لحظه احتمال نابودی آن وجود دارد.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی تصریح کرد: امریکا برای نجات اسرائیل در افکار عمومی جهان و عقب انداختن نابودی اسرائیل خواسته تا از پروژه عادیسازی روابط بین اسرائیل و کشورهای عربیِ زیرسلطه امریکا استفاده کنند تا با تبلیغاتی که در فضای رسانهای در سطح دنیا انجام میدهند، شکستهای پیدرپی اسرائیل و امریکا را در منطقه را جبران کنند و هم زمینهای را برای جلب رضایت تشکیلات یهودیان در امریکا برای رای ترامپ فراهم شود.
آمریکا میخواهد از تضعیف روحیه اسرائیل جلوگیری کند
ترقی اضافه کرد: امریکا در مجموع میخواهد که شکستهای اسرائیل در برابر مقاومت روحیه اسرائیل را تضعیف نکند و موجب فروپاشی درونی اسرائیل نشود.
بنابراین این نوع اقدامات یک سری اقدامات مسکنی و موقت هستند و هیچ کارسازی برای دوام و بقای اسرائیل ندارد.
وی در مورد احتمال همکاری نظامی اسرائیل با کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس عنوان کرد: اسرائیل اگر توان مقاومت در برابر بازوهای جمهوری اسلامی را داشت از خود در داخل مرزهای خود مراقبت میکرد.
اینکه اسرائیل بخواهد بیاید از یک پایگاهی در کشوری مانند بحرین با امارات علیه جمهوری اسلامی ایران استفاده کند به نظر ادعای واهی و دور از ذهنی است، صهیونیستها در همانجا هم از تیررس ما، حماس و حزبالله خارج نیستند.
این عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی افزود: ملتهای منطقه هم اجازه نمیدهند که حتی پایگاه اسرائیل در اینجا امنیتی داشته باشد.
هر پایگاه اسرائیل در منطقه و کشورهای منطقه به عنوان یک پایگاه دشمن تلقی خواهد شد و جمهوری اسلامی هر برخوردی که با دشمن خود میکند با این پایگاهها خواهد کرد.
ترقی در مورد دلایل ایجاد اختلاف میان ایران و عربستان خاطرنشان کرد: اگر کسی تصور کند که تظاهرات در جلوی سفارت و کنسولگری عربستان عامل فاصله گرفتن عربستان از جمهوری اسلامی است، خیلی تحلیل سطحی دارد.
عربستان وقتی که بالغ بر ۴۰۰ میلیارد دلار به ترامپ کمک کند، این نشان میدهد که وابستگی عربستان به امریکا و حرفشنوی عربستان از امریکا در حد خیلی زیادی قرار دارد، آنها دستور امریکا را عمل میکنند.
وی اضافه کرد: این کشورها پایگاهی در بین مردم خود ندارند و منتخب مردم نیستند و با حمایت قدرتهای سلطهگر جهانی به ویژه امریکا حیات سیاسی خود را ادامه میدهند از این رو جز وابستگی به امریکا راه دیگری برای تداوم سلطه خود و حکومت ندارند.
ایران ضرورتی به برقراری روابط دیپلماتیک با خائنین به آرمان فلسطین ندارد
این عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ضرورتی به ایجاد روابط دیپلماتیک با کشورهایی احساس نمیکند که به آرمان فلسطین خیانت میکنند و در واقع دوستِ دشمنان جهان اسلام میشوند و آلت دست استکبار جهانی در منطقه هستند و با حمایت از افراطیها این مقدار آسیب به کشورهای منطقه وارد کردهاند و امروز هم به ستون پنجم امریکا و صهیونیسم در منطقه تبدیل میشوند.
انتهای پیام