خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نیمی از اسکلت بندی بقعه خلیلان ارومیه به اتمام رسید

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 26 شهریور 1399 - 09:55
رئیس آرامستان های شهرداری ارومیه گفت: ۵۰ درصد از اسکت بندی بقعه خلیلان ارومیه به اتمام رسیده است.
اروميه،بقعه،كاري،اتمام،مرمت،بازسازي

ایسنا/آذربایجان غربی رئیس آرامستان های شهرداری ارومیه گفت: ۵۰ درصد از اسکت بندی بقعه خلیلان ارومیه به اتمام رسیده است.
حجت الاسلام عابدینی در گفت و گو با ایسنا افزود: در حال حاضر مرحله اسکلت بندی و آجر کاری بقعه خلیلان ارومیه دارای ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی است.
وی تصریح کرد: بعد از مرحله آجر کاری و اتمام اسکلت بندی کارهای درونی از جمله کاشی کاری ، آیینه کاری ومنبت کاری ساختمان انجام خواهد شد.
رئیس آرامستان های شهرداری ارومیه خاطر نشان کرد: برای توسعه این بقعه ۱٠٠٠ مترمربع به صحن آن افزوده شده است.
حجت الاسلام عابدینی با بیان اینکه تاکنون بیش از یک میلیارد تومان اعتبار برای بازسازی و مرمت بقعه خلیلان ارومیه صرف شده است، اظها ر کرد: با توجه به نوسانات بازار و افزایش قیمت مصالح ساختمانی برآورد دقیقی از میزان اعتبار مورد نیاز برای اتمام پروژه انجام نشده است.
وی با اشاره به اینکه در روند بازسازی و مرمت بیش از همه همکاری دستگاه های مرتبط و تامین منابع مالی ضروری است، یاد اور شد: اگر مشکلات مالی حل شود و تامین اعتبار صورت گیرد در آینده نزدیک کار مرمت و بازسازی بقعه خلیلان ارومیه به اتمام خواهد رسید.
انتهای پیام