خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سیامند رحمان دنیای ادب و معرفت بود

فارس | ورزشی | چهارشنبه، 26 شهریور 1399 - 09:22
پدر سیامند رحمان گفت: با هیچ کلمه‌ای نمی‌توانم شخصیت سیامند را توصیف کنم، او دنیای ادب و معرفت بود.
رحمان،پدر،شخصيت،شهر،ايران،اشنويه،عثمان

پدر سیامند رحمان گفت: با هیچ کلمه‌ای نمی‌توانم شخصیت سیامند را توصیف کنم، او دنیای ادب و معرفت بود.
عثمان رحمان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص اینکه سیامند قهرمانی محبوب بود، اظهار داشت: تمام دنیا سیامند را دوست داشتند و سیامند متعلق به همه مردم ایران بود.
از ابراز محبت و دلداری مردم شریف ایران تشکر می‌کنم که از هر لحاظ با ما همدردی کردند.
وی در مورد نامگذاری سالن وزنه‌برداری فدراسیون ورزشهای جانبازان و معلولین به نام سیامند، عنوان کرد: از همه مسئولان و دست اندرکاران ورزشی که مسبب این امر بودند که نام سیامند رحمان بر روی این سالن گذاشته شود و اسم او بر سر زبان‌ها تکرار شود از آنها تشکر می‌کنم.
این کاری نیکی و پسندیده‌ای بود که باعث خوشحالی تمام مردم ایران شد.
عثمان رحمان درباره شخصیت سیامند هم این گونه خصلت این پهلوان را عنوان کرد: رفتار و کردار سیامند را نمی‌توانم با هیچ کلمه‌ای توصیف کنم.
از طرفی پدر او هستم، اما درباره شخصیت او این را باید بگویم که؛ سیامند دنیای ادب، معرفت و مهربانی برای خانواده و دوستانش بود.
هرگز از یادمان بیرون نخواهد رفت.
پدر زنده یاد سیامند رحمان در خصوص محبت مردم و مسئولان شهر اشنویه خاطرنشان ساخت: فرمانداری اشنویه در زمان برگزاری مسابقات زحمات زیادی می‌کشیدند و میدان شهر را خالی می‌کردند تا مردم مسابقه سیامند را تماشا کنند و جا برای همه نبود.
بعد از کسب مدال طلا توسط پسرم در رقابتهای حساس و مهم، مردم با ماشین‌هایشان به سطح شهر می‌رفتند و بوق می‌زدندند و شادی می کردند.
هیچگاه این صحنه‌ها از یاد نمی‌رود.
انتهای پیام/