خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بورل: اتحادیه اروپا تحریم‌هایی با نام "ناوالنی" به تصویب برساند

ایسنا | بین‌الملل | چهارشنبه، 26 شهریور 1399 - 08:50
نماینده عالی اتحادیه اروپا در امور خارجی و سیاست امنیتی گفت، این نهاد باید رژیم تحریم‌ها علیه افراد ناقض حقوق بشر را به تصویب برساند و آن را به اسم الکسی ناوالنی، منتقد سرشناس روسیه بگذارد، درست مانند قانون "ماگنیتسکی" در آمریکا.
اتحاديه،اروپا،رژيم،حقوق،بگذارد،بشري،روسيه

نماینده عالی اتحادیه اروپا در امور خارجی و سیاست امنیتی گفت، این نهاد باید رژیم تحریم‌ها علیه افراد ناقض حقوق بشر را به تصویب برساند و آن را به اسم الکسی ناوالنی، منتقد سرشناس روسیه بگذارد، درست مانند قانون "ماگنیتسکی" در آمریکا.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری تاس، جوزپ بورل، نماینده عالی اتحادیه اروپا در امور خارجی و سیاست امنیتی همچنین گفت، حادثه پیش آمده برای ناوالنی روی روابط اتحادیه اروپا با روسیه تاثیر می‌گذارد.
او توضیحات بیشتری ارائه نداد.
این مقام ارشد اتحادیه اروپا گفت: زمانی که من روی کار آمدم، فورا مذاکراتی در راستای راه‌اندازی رژیم تحریم‌های حقوق بشری جهانی را آغاز کردم.
از آن زمان، این ابتکارعمل من چند بار مورد بحث قرار گرفته اما اکنون پرونده ناوالنی باید کشورهای عضو اتحادیه اروپا را وادار کند که دست از صحبت بکشند و عمل کنند تا این رژیم تحریم‌های حقوق بشری تصویب شود.
بورل به رژیم تحریم‌های ماگنیتسکی آمریکا اشاره کرد و گفت: اتحادیه اروپا باید نام تحریم‌های خود را رژیم "ناوالنی" بگذارد.
بنابراین نام الکسی ناوالنی می‌تواند "به تحریم‌هایی برای افرادی مرتبط باشد که در نقض‌های حقوق بشری دخیل هستند."
او افزود: می‌توان انتظار داشت که مسمومیت آقای ناوالنی تاثیری روی روابط اتحادیه اروپا – روسیه بگذارد.
ما قرار است این مساله را در نشست بعدی شورای روابط خارجی به بحث بگذاریم.
انتهای پیام