سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توقیف شوتی‌های ۵ میلیاردی در عسلویه

ایسنا | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | چهارشنبه، 26 شهریور 1399 - 08:48
فرمانده انتظامی شهرستان عسلویه از توقیف ۴ دستگاه خودرو سواری حامل کالای قاچاق به ارزش ۵ میلیارد و پانصد میلیون ریال خبر داد.
قاچاق،انتظامي،عسلويه،شهرستان،خودرو

ایسنا/بوشهر فرمانده انتظامی شهرستان عسلویه از توقیف ۴ دستگاه خودرو سواری حامل کالای قاچاق به ارزش ۵ میلیارد و پانصد میلیون ریال خبر داد.
سرهنگ پیمان فتاحی در توضیح این خبر اظهار کرد: ماموران انتظامی این فرماندهی در محور خروجی شهرستان "عسلویه" با کنترل تردد خودروهای عبوری، موفق شدند ۴ دستگاه خودرو سواری پژو حامل کالای قاچاق را متوقف کنند.
این مقام انتظامی گفت: کالا های قاچاق کشف شده شامل، انواع فیلتر و وسایل برقی خارجی فاقد مدارک گمرگی می باشد.
فرمانده انتظامی شهرستان عسلویه با اشاره به اینکه کارشناسان مربوطه ارزش کالاهای قاچاق کشف شده را ۵ میلیارد و پانصد میلیون ریال برآورد کرده اند، اضافه کرد: در این رابطه ۴ دستگاه خودرو توقیف و ۴ متهم نیز دستگیر که در اختیار مراجع قضائی قرار گرفتند.
انتهای پیام