اینفوگرافیک/ تب و لرزه کرونا در اندام اقتصاد آمریکا / 22میلیون شغل در این کشور از دسته رفت
تسنیم
|
تصویری
|
سه شنبه، 25 شهریور 1399 - 16:17
بیماری کرونا نهتنها بخش بهداشت و درمان آمریکا را دچار بحران جدی کرده، بلکه فعالیت بسیاری از کسبوکارها را بهمیزان چشمگیری کاهش داده و حتی برخی از آنها را به تعطیلی کشانده است. شیوع ویروس کرونا در آمریکا علاوه بر تحمیل تلفات بسیار سنگین و از پای درآوردن بیش از 198 هزار آمریکایی و ابتلای نزدیک به 7 میلیون نفر، زیانهای جبرانناپذیری به اقتصاد این کشور وارد کرده که به گفته کارشناسان در دستکم 20 سال گذشته بیسابقه بوده است.

اینفوگرافیک/ تب و لرزه کرونا در اندام اقتصاد آمریکا / ۲۲میلیون شغل در این کشور از دسته رفت
۲۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۳
بیماری کرونا نهتنها بخش بهداشت و درمان آمریکا را دچار بحران جدی کرده، بلکه فعالیت بسیاری از کسبوکارها را بهمیزان چشمگیری کاهش داده و حتی برخی از آنها را به تعطیلی کشانده است.
شیوع ویروس کرونا در آمریکا علاوه بر تحمیل تلفات بسیار سنگین و از پای درآوردن بیش از ۱۹۸ هزار آمریکایی و ابتلای نزدیک به ۷ میلیون نفر، زیانهای جبرانناپذیری به اقتصاد این کشور وارد کرده که به گفته کارشناسان در دستکم ۲۰ سال گذشته بیسابقه بوده است.