تخریب ۱۵۰ ساختوساز غیرمجاز در باغهای همدان
مدیر امور اراضی سازمان جهادکشاورزی استان همدان با بیان اینکه عوامل مختلف اقتصادی و اجتماعی باعث شده در از اراضی و باغ های ساخت و سازهایی صورت بگیرد، گفت: از ابتدای سال تاکنون بیش از ۱۵۰ مورد از ساخت و سازهای غیرمجاز در باغ های و اراضی استان همدان تخریب شده است.

ایسنا/همدان مدیر امور اراضی سازمان جهادکشاورزی استان همدان با بیان اینکه عوامل مختلف اقتصادی و اجتماعی باعث شده در از اراضی و باغ های ساخت و سازهایی صورت بگیرد، گفت: از ابتدای سال تاکنون بیش از ۱۵۰ مورد از ساخت و سازهای غیرمجاز در باغ های و اراضی استان همدان تخریب شده است.
هوشنگ کرمی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به گشتها و گزارشات مردمی از طریق سامانه ۱۳۱، اظهار کرد: بیش از ۱۳۴ مورد از ساخت و سازهای غیرمجاز در حریم همدان بوده این درحالیست که جهادکشاورزی تنها دستگاه متولی حریم شهر و روستاها نیست بلکه دهیاران و شهرداریها باید نخستین برخورد و مقابله را با ساخت و ساز غیرمجاز داشته باشند.
وی با اشاره به شناسایی ۷۰۰ مورد تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی در استان خاطرنشان کرد: استان همدان از نظر تغییر کاربریها نسبت به سایر استان ها وضعیت بهتری دارد اما با این وجود راضی نیستیم البته اگر ماشین آلات در اختیار داشتیم میتوانستیم تعداد بیشتری را قلع و قمع کنیم.
مدیر امور اراضی سازمان جهادکشاورزی استان همدان خاطرنشان کرد: سامانه ۱۳۱ به صورت سامانه کشوری عمل میکند و بلافاصله به استان اعلام میشود و وظیفه مردم است که تغییر کاربریهای غیرمجاز را گزارش دهند.
وی با بیان اینکه مساحت اراضی استان همدان بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار هکتار است، خاطرنشان کرد: ۲۰۰ هزار هکتار از اراضی استان همدان رفع تداخل شده است.
کرمی با اشاره به اینکه خرید و فروش اراضی مشائی صدور سند را پیچیده و سخت کرده است، تصریح کرد: اسنادی که در اصلاحات ارضی دهه ۴۰ برای اراضی کشاورزی صادر شده بود، ۱۰۰ درصد مشائی بوده و وضعیت حدود اراضی کشاورزان مشخص نیست و نمیتوانند از سند خود برای دریافت وام های بانکی استفاده کنند.
مدیر امور اراضی سازمان جهادکشاورزی استان همدان با بیان اینکه در سال ۹۴ قانون حدنگاری مصوب شد، افزود: قبل از اینکه به سمت نقشه کاداستر برویم حتماً باید رفع تداخلات انجام شود برهمین اساس طی سال های گذشته ۲۰۰ هزار هکتار از اراضی استان رفع تداخل شده است.
وی از تهیه نقشه کاداستر بیش از ۳۶ هزار هکتار از اراضی استان همدان خبر داد و گفت: کاداستر کار سنگینی است و بخش عمده آن به اعتبارات بستگی دارد و در صورتی که تخصیص اعتبار صورت بگیرد، این روند با سرعت پیش میرود.
انتهای پیام