خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هوای اصفهان برای گروه‌های حساس ناسالم شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 25 شهریور 1399 - 10:34
اصفهان - شاخص کیفی هوای اصفهان با قرار گرفتن بر روی عدد ۱۴۷ برای گروه‌های حساس ناسالم اعلام شد.
عدد،شاخص،كيفي،ناسالم

به گزارش خبرنگار مهر، شاخص کیفی هوای کلانشهر اصفهان بر اساس داده‌های اداره کل حفاظت محیط زیست تا ساعت ۱۰ صبح امروز بر روی عدد ۱۴۷ قرار گرفته که این شاخص برای تنفس گروه‌های حساس ناسالم گزارش شده است.
بر این اساس شاخص کیفی هوا در ایستگاه‌های پایش دائم خیابان استانداری عدد ۱۵۵، بزرگراه شهید خرازی عدد ۱۴۷، خیابان پروین عدد ۱۵۲، خیابان دانشگاه ۱۵۴ و خیابان رودکی عدد ۱۲۷ را نشان می‌دهد.
شاخص کیفی هوا در شهر شاهین‌شهر بر روی عدد ۶۹ و در وضعیت سالم، در شهر کاشان بر روی عدد ۸۹ در وضعیت سالم و مبارکه نیز با شاخص کیفی ۵۷ در وضعیت سالم قرار دارد.
گفتنی است، شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم و ۳۰۱ تا ۵۰۰ خطرناک است.