خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دومین نماد پالایشی بازگشایی می‌شود

مشرق | اقتصادی | سه شنبه، 25 شهریور 1399 - 10:33
پس از توقف برخی از نمادهای پالایشی به علت بررسی و اصلاح قیمت خوراک پالایشی‌ها، بعد از بازگشایی نماد شراز در روز گذشته امروز نماد شاوان نیز بازگشایی می‌شود.
پالايشي،حراج،نماد،ناپيوسته،بازگشايي

به گزارش سرویس بورس مشرق، نماد معاملاتی پالایش نفت لاوان (شاوان1) پس از رفع دلایل تعلیق و افشای اطلاعات بااهمیت، از طریق انجام حراج ناپیوسته بدون محدودیت دامنه نوسان قیمت و با اعمال یک مرحله پیش گشایش، امروز سه‌شنبه مورخ 1399/06/25 آماده انجام معامله می‌باشد.
بیشتر بخوانید: بازگشایی اولین نماد پالایشی در بورس
لازم به ذکر است پس از انجام حراج ناپیوسته و حذف سفارشات، در صورت لزوم بازگشایی مرتبه دوم اطلاع رسانی می‌شود در غیر اینصورت انجام معاملات در نماد مذکور به صورت حراج پیوسته در دامنه مجاز قیمتی امکان پذیر است.
توقف برخی نمادهای پالایشی در حالی است که پذیره‌نویسی صندوق پالایشی یکم در حال انجام است و تا 26 شهریور بیشتر ادامه ندارد.
منبع: تجارت‌نیوز