سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

90 درصد خدمات بهزیستی خراسان جنوبی از طریق بخش غیردولتی انجام می‌شود

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 20 اسفند 1397 - 15:31
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی گفت: بخش عمده‌ای از خدمات بسیار مهم بهزیستی و چیزی حدود 90 درصد آن از طریق موسسات و مراکز غیردولتی انجام می‌پذیرد که این مهم وظیفه سنگین و خطیر نظارت بر این مراکز را بردوش بهزیستی گذارده است.
بهزيستي،مراكز،سرزده،غيردولتي،نظارت،بيرجند،بهشت،باران

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، علی عرب‌نژاد در حاشیه بازدید سرزده خود از مراکز اقامتی بهبود و ترک اعتیاد باران و بهشت پنهان شهرستان بیرجند اظهار داشت: تمامی مراکز و موسسات غیردولتی تحت نظارت بهزیستی را به طور سرزده بازدید خواهیم کرد.
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی گفت: بخش عمده‌ای از خدمات بسیار مهم بهزیستی از طریق موسسات و مراکز غیردولتی انجام می‌پذیرد که این مهم وظیفه سنگین و خطیر نظارت بر این مراکز را بر دوش بهزیستی گذارده است.
وی با اشاره به کثرت خدمات و وظایف بهزیستی افزود: بالغ بر90 درصد خدمات بهزیستی ازطریق بخش غیردولت انجام می‌شود و اینکه صرفا مجوز مراکز از طرف بهزیستی صادر و به حال خود رها شوند به هیچ عنوان پذیرفته نیست وامر نظارت باید همچون گذشته و حتی پررنگتر نیز انجام شود.
عرب‌نژاد با تشکر از مدیران و پرسنل مراکز غیردولتی از آنها به عنوان بازوان پرتوان بهزیستی یاد کرد و گفت: از مراکزی که ضمن رعایت استانداردها و دستورالعمل‌ها خدمات مطلوبی به جامعه هدف ارائه می‌کنند قددرانی می‌شود و اگر در مواردی کوتاهی مشاهده شود با کارشناس ناظر و خودمرکز وفق مقررات برخورد خواهیم کرد.
در این بازدیدهای سرزده مدیرکل بهزیستی به همراه معاون امور توسعه پیشگیری بهزیستی خراسان جنوبی در مراکز ترک اعتیاد باران و بهشت پنهان حضور یافته و ضمن دیدار و گفتگو با بیماران این مراکز وضعیت خوابگاه‌ها، آشپزخانه، پختوپز، پرونده‌ها، حضور به موقع و ویزیت پزشک، دوربین‌های مداربسته و دیگر استانداردهای ذکرشده در دستورالعمل‌ها را از نزدیک مورد بررسی قرار دادند.
انتهای پیام/ ت