خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف ۳۰ میلیاردی کالای قاچاق در جنوب تهران

مهر | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 24 شهریور 1399 - 16:54
رئیس پلیس امنیت اقتصادی از کشف کالای قاچاق به ارزش ۳۰ میلیارد ریال در داخل زمین های کشاورزی در جنوب تهران خبر داد.
قاچاق،كالاي،كشاورزي،مالك،محل،دپو،اعلامي،گودرزي

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ علی ولی پور گودرزی در تشریح این خبر اظهار کرد: در پی دریافت خبری مبنی بر تخلیه و دپوی مقادیر قابل توجهی کالای قاچاق در زمین‌های کشاورزی در محدوده کهریزک بررسی موضوع در دستور کار تیمی از کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی تهران قرار گرفت.
وی بیان داشت: با دریافت خبر تیمی از کارآگاهان این پلیس بلافاصله به محل اعلامی اعزام و پس از بررسی اولیه مشخص شد آدرس اعلامی محل نگهداری دام بوده و داخل زمین‌های کشاورزی است و همچنین یک دستگاه خودروی نیسان حاوی کالای قاچاق در آن مکان متوقف شده است.
این مقام انتظامی با اشاره به اینکه هویت مالک زمین‌های کشاورزی شناسایی و به محل دپو کالاها دعوت شد، گفت: مالک زمین اظهار داشت، قطعه زمین کشاورزی را به اجاره واگذار کرده است و از دپو و جمع آوری کالای قاچاق در این مکان بی اطلاع است.
سرهنگ گودرزی تصریح کرد: در بررسی‌های بیشتر از داخل خودرو ۵۸ دستگاه تجهیزات پزشکی، ۳۰ هزار و ۵۰۵ توپ پوشاک، ۳۷۱ جفت کفش و ۱۵۸ رول پارچه کشف شد.
وی در پایان گفت: با هماهنگی‌های قضائی دستگیری مالک اموال قاچاق در دستور کار قرار دارد و کارشناسان ارزش ریالی کالای قاچاق را ۳۰ میلیارد ریال برآورد کرده اند.