پلیس استان مرکزی با هدف اشراف اطلاعاتی "هوشمندسازی" میشود
گروه استانها- فرمانده انتظامی استان مرکزی با اشاره به لزوم اشراف اطلاعاتی پلیس در زمینههای مختلف گفت: در این راستا پلیس استان مرکزی هوشمندسازی میشود.

بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک ، سردار حسن مفخمی ظهر امروز در جلسه ستاد مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی با اشاره به هوشمندسازی نیروی انتظامی اظهار داشت: در سال گذشته حدود 900 میلیون تومان اعتبار برای شروع احداث ایست بازرسی دلیجان در محل جدید در نظر گرفته شد که باید اعتبار در سه استان هدف توزیع میشد اما در نهایت این اعتبار برگشت و امسال یک میلیارد و 400 میلیون تومان علاوهبر اعتبار سال گذشته توانستیم جذب کنیم.
وی افزود: تکمیل مکان جدید ایست و بازرسی جدید در شهرستان دلیجان در استان از اهمیت بالایی برخوردار است که بیش از 40 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و حدود 14 میلیارد ریال برای این مکان جذب شده و تلاش میکنیم تا پایان امسال و ابتدای سال 1400 به بهرهبرداری برسد.
فرمانده انتظامی استان مرکزی ادامه داد: هوشمندسازی برای اشراف اطلاعاتی و استفاده از تجهیزات نوین و نصب دوربینهای هوشمند موضوعاتی مهمی است که در نیروی انتظامی دنبال میشود؛ همچنین تلاش داریم با هماهنگیها از آنچه در کشفیات عملیاتها حاصل میشود در حوزه مقابله استفاده کنیم.
مفخمی تصریح کرد: باید از اقدامات جزیرهای پرهیز کرد و 5 کمیته در حوزه مبارزه با مواد مخدر باید با یکدیگر همافزایی داشته باشند تا نتیجه آن سبب احساس امنیت و رضایتمندی مردم باشد.
وی بیان کرد: در زمینه امکانات خودرویی مشکلاتی وجود دارد؛ به طوری که باید تامین امکانات خودرویی نیروی انتظامی در اولویت باشد.
در سال گذشته با همکاری تعدادی از استانها به صورت مشترک عملیاتهای حوزه مبارزه با مواد مخدر انجام میشد اما امسال تلاش کردیم تا عملیاتها به صورت محلهمحور در دستگیری خردهفروش و عمدهفروش باشد.
فرمانده انتظامی استان مرکزی عنوان کرد: هزینه مواد مخدر در استان در حوزه صنعتی حدود 5 برابر افزایش یافته که برای خریدار و قاچاقچی هم با افزایش هزینه رو به رو بوده و باتوجه به اینکه استان ظرفیت کاشت بسیاری به ویژه در زمینه ماده مخدر گل دارد باید دستگاههای استان در زمینه شناسایی کشت آنها و سایر موارد همکاری بیشتری در این زمینه داشته باشند.
مفخمی عنوان کرد: در زمینه طرح توانمندسازی معتادان باید آموزش و اطلاعرسانی در این زمینه بیشتر انجام شود و امیدواریم برنامهها هدفمند و در راستای تکمیل بانک اطلاعاتی به پیش روند.
وی ادامه داد: پس از تهیه بانک اطلاعاتی از معتادان، مناطق آلوده و پاتوقها و سایر موارد باید از ظرفیت سمنها بیشتر استفاده کرد و برخورد شدیدتر و قاطعتر با افرادی که دستگیر میشوند انجام شود.
نیروی انتظامی استان مرکزی در زمینه لجستیک باید تقویت شود
بهروز اکرمی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی نیز با اشاره به عملکرد شورای مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت: با توجه به گذشت 6 ماه از سال باوجود شیوع بیماری کرونا اعضای شورای مبارزه با مواد مخدر باید گزارش اقدامات خود را در این مدت به دبیرخانه ارسال کنند و دبیرخانه پس از جمعبندی اقدامات دستگاههای عضور شورا دستگاههایی که اقدامات و عملکرد موثری داشتند و دستگاههایی که کمکاری کردند معرفی کند.
وی افزود: 5 کمیته تخصصی در حوزه مقابله، پیشگیری، درمان و غیره باید عملکرد خود را ارائه دهند و اصل مهم دراین زمینه اقدامات پیشگیرانه و فرهنگی اثربخش است که باید روند معتادشدن فرد را متوقف کنیم و امروز نیاز داریم تا اقدامات پیشگیرانه و فرهنگی جدیدی انجام شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی ادامه داد: در حوزه فرهنگی اقدامات کمیته فرهنگی باید موثر باشد و از ظرفیت سازمانهای مردمنهاد باید در حوزه اقدامات پیشگیرانه و مبارزه با مواد مخدر بیشتر استفاده کرد بنابراین دبیرخانه باید ارزیابی اقدامات در حوزه پیشگیری، درمان و مقابله انجام دهد.
اکرمی بیان کرد: در زمینه مرکز ماده 16 و پاتوقهای معتادان اقدامات اولیه انجام شده اما مشکلاتی وجود دارد به طوری که حضور 2 نفر معتاد پاتوق محسوب نمیشود زیرا تعریف ویژهای از پاتوق وجود دارد که بر این اساس اقدامات انجام میشود.
وی ادامه داد: باید جلسهای با دستگاههای مربوطه از جمله بهزیستی، اورژانس اجتماعی، ناجا، شورای شهر، فرمانداران و غیره پیرامون این موضوع برگزار شود و نیروی انتظامی گزارشی از وضعیت خرید و فروش مواد مخدر در فضای مجازی ارائه دهد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی بیان کرد: اقدامات در حوزه مبارزه، مقابله و پیشگیری از مواد مخدر باید مستمر باشد و زمانی که مشکل و معضلی برطرف نشده نباید رها شود.
اکرمی عنوان کرد: تجهیز ایستگاه بازرسی دلیجان و توره و فعالسازی ایست بازرسی موقت مصوب شد همچنین ایجاد و ساخت مرکز ماده 42 باید بررسیهای لازم انجام و راهکارهای عملیاتی تدوین و ارائه شود، دهیاریها و شوراهای اسلامی روستاها موظف به همکاری در زمینه مقابله با کشت ماده مخدر گل هستند.
وی بیان کرد: نیروی انتظامی در زمینه لجستیک باید تقویت شود و باید بر اساس راهکاری نیروی انتظامی بتواند از کشفیات در امر مقابله استفاده کند و توان نیروی انتظامی در زمینه مبارزه با مواد مخدر تقویت شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: پارک، کتابخانه و سالن ورزشی زمانی که استفاده از آنها برای مردم باوجود افراد مزاحم و معتاد با مشکل مواجه شود نشان دهنده عملکرد ضعیف آنها است به طوری که زمانی که کتابخانه و سالن ورزشی و غیره خالی باشد درواقع پاتوق معتاد میشود.
اکرمی افزود: باید اقدامات فرهنگی و اجتماعی در راستای استفاده مردم از کتابخانه و سالن ورزشی و غیره سوق داده شود زیرا زمانیکه این مکانها جمعیت داشته باشند پاتوق معتاد نمیشود.
انتهای پیام/713/س