سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احداث پست سیار ۶۳.۲۰ کیلوولت در تولمات

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 24 شهریور 1399 - 15:59
مدیر امور نظارت بر تعمیرات پست‌ها و خطوط شرکت سهامی برق منطقه‌ای گیلان گفت: با هدف اصلاح افت ولتاژ و جلوگیری از اعمال محدودیت، پست سیار ۶۳.۲۰ کیلوولت تولمات در سال‌جاری به بهره‌برداری می‌رسد.
كيلوولت،سيار،گيلان،برق،شركت،تعميرات

ایسنا/گیلان مدیر امور نظارت بر تعمیرات پست‌ها و خطوط شرکت سهامی برق منطقه‌ای گیلان گفت: با هدف اصلاح افت ولتاژ و جلوگیری از اعمال محدودیت، پست سیار ۶۳.۲۰ کیلوولت تولمات در سال‌جاری به بهره‌برداری می‌رسد.
حمید بابایی در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر اظهار کرد: پست سیار ۶۳.۲۰ کیلوولت تولمات با ظرفیت ۱۵ مگاولت آمپر دارای چهار فیدر خروجی ۲۰ کیلوولت و یک فیدر ورودی ۲۰ کیلوولت می‌باشد و جهت رفع مشکل افت ولتاژ منطقه تولمات شهرستان صومعه سرا راه اندازی می‌شود.
مدیر امور نظارت بر تعمیرات پست‌ها و خطوط شرکت سهامی برق منطقه‌ای گیلان با بیان اینکه پیمانکار حمل، نصب و راه اندازی این پروژه، شرکت مهندسین برق گیلان زمین می‌باشد، افزود: این طرح با استفاده ۱۰۰ درصدی از تجهیزات ساخت داخل با اعتباری معادل ۶.۲۰۰ میلیون ریال انجام می‌شود.
مدیر امور نظارت بر تعمیرات پست‌ها و خطوط برق منطقه ای گیلان گفت: قبل از حمل ترانسفورماتور پست سیار ۶۳.۲۰ کیلوولت تولمات، عملیات اصلاح و بهینه سازی ترانسفورماتور سیار به همراه تابلوهای ۲۰ کیلوولت و کلیدهای کشویی آن در سال گذشته با اعتباری معادل ۲.۱۴۰ میلیون ریال توسط شرکت آرین نیرو رستاک زنگان انجام شد.
انتهای پیام