خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

555 مراسم مذهبی ایام محرم در مناطق سیزدگانه مشهد� برگزار شده است

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 24 شهریور 1399 - 15:25
گروه استان‌ها- سرپرست معاونت اجتماعی و مشارکت‌های سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: 555 برنامه مذهبی با مشارکت هیات‌های مذهبی، تشکل‌‌ها و مساجد در ایام محرم در سطح مناطق اجرا شده است.
مناطق،ايام،بهداشتي،رعايت،اجتماعي،كرونا،دانايي

رضا دانایی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در مشهد مقدس اظهار داشت: با توجه به شرایط ویژه‌ای که به دلیل شیوع ویروس کرونا در کشور حاکم شده، برنامه‌های مذهبی ایام محرم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی ضمن حضور هیئات، تشکل‌ها و انجمن‌های مردم‌نهاد و خیران در سطح مناطق با مشارکت و حمایت این معاونت برگزار شد.
وی افزود: بیش از 555 برنامه در مناطق سیزدگانه با رعایت نکات بهداشتی، پایش پزشکی و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی برگزار شد و به ترتیب مناطق 2، 8، 9و یک بیشترین تعداد برنامه را در این ایام به خود اختصاص داده‌اند.
سرپرست معاونت اجتماعی و مشارکت‌ های سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد تصریح کرد: هدفمندبودن نذورات در جهت تأمین لوازم بهداشتی برای مردم کم بضاعت، ساکنان مناطق کم برخوردار و تهیه وسایل مورد نیاز کادر درمانی از جمله اقداماتی بود که در دهه‌‌های اول ماه محرم به صورت خودجوش در مناطق انجام شد.
دانایی خاطرنشان کرد: تهیه و توزیع مواد غذایی خشک، توجیه و تفهیم مسئولان و اعضای هیئت امنای مساجد و حسینیه‌ ها نسبت به اجرای کامل دستورالعمل‌های مقابله با شیوع کرونا، برگزاری مراسم‌ ها در فضای باز و پویش «باهم می مانیم» از جمله رویدادهایی است که در این ایام محقق شد.
انتهای پیام/282/ح