خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هرناندس: نیمکت‌نشینی‌هایم در بایرن‌مونیخ ادامه داشته باشد فکر دیگری خواهم کرد

تسنیم | ورزشی | دوشنبه، 24 شهریور 1399 - 14:53
مدافع فرانسوی تیم فوتبال بایرن‌مونیخ به مدیران این تیم هشدار داد در صورتی که به مهره‌ای پررنگ در ترکیب باواریایی‌ها تبدیل نشود، ممکن است از آنها جدا شود.
مونيخ،بايرن،فصل،گذشته،تيم،تياگو،تسنيم

به گزارش خبرگزاری تسنیم، لوکاس هرناندس مدافع تیم فوتبال بایرن مونیخ می‌گوید اگر وضعیتی که فصل گذشته در بایرن مونیخ داشت در فصل جدید هم ادامه داشته باشد، تصمیم دیگری درباره آینده‌اش خواهد گرفت.
هرناندس 24 ساله که ماه جولای سال گذشته با قراردادی 80 میلیون یورویی از اتلتیکومادرید به بایرن مونیخ پیوست، با وجود پول هنگفتی که برای انتقالش پرداخت شد، در موفقیت‌های فصل گذشته باواریایی‌ها نقش پررنگی نداشت و آنقدرها که باید و شاید فرصت بازی به دست نیاورد.
به همین دلیل او در مصاحبه‌اش با سایت تله‌فوت فرانسه آینده‌ خود را در هاله‌ای از ابهام قرار داد و گفت: هنوز 4 سال دیگر به پایان قراردادم با بایرن مونیخ مانده است و اگر اوضاع بخواهد همین قدر پیچیده بماند، آن وقت باید دید که چه کاری می‌توان انجام داد.
ابراز نارضایتی هرناندس درست در زمانی رخ داد که رئیس سابق بایرن‌مونیخ، اولی هوینس هم در یک مصاحبه جنجالی از دیگر بازیکنان تیم که خبر تمایل‌شان به جدایی‌شان شنیده می‌شود، تیاگو آلکانتارا و داوید آلابا به شدت انتقاد کرد و برحواشی این روزهای قهرمان فصل گذشته لیگ قهرمانان دامن زد.
انتهای پیام/