خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگیری پدر و پسر توزیع کننده موادمخدر در محور لردگان_بروجن

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 24 شهریور 1399 - 13:58
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران از دستگیری پدر و پسری در عملیات مشترک با پلیس استان چهار محال بختیاری خبر داد.
مخدر،مواد،بختياري،متهمان،خودروي،مبارزه،پليس،محال

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،سرهنگ عبدالوهاب حسنوند عنوان کرد: در پی دریافت خبری مبنی بر اینکه یکی از قاچاقچیان حرفه‌ای با همکاری فرزندش قصد دارد مقادیری مواد مخدر از استان‌های مرز شرقی کشور تهیه و به تهران منتقل کند، بررسی موضوع در اختیار تیمی از ماموران پایگاه دهم پلیس مبارزه با مواد مخدر قرار گرفت.
وی عنوان کرد: با تکمیل تحقیقات اطلاعاتی تیم عملیات پایگاه دهم پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت، مشخص شد که متهمان با سفر به استان‌های مرز شرقی کشور، مقادیری تریاک از قاچاقچیان مواد مخدر تهیه کرده و در شهر کرد پنهان کرده اند و قصد دارند با گذشتن از استان چهار محال بختیاری مواد مخدر تهیه شده را با یک دستگاه خودروی سمند به تهران منتقل کنند.
این مقام انتظامی با بیان اینکه نتیجه تحقیقات انجام شده در اختیار مقام قضائی قرار گرفت، ادامه داد: با اخذ نیابت قضائی تیمی از ماموران عملیات پایگاه دهم به "چهارمحال بختیاری" اعزام شدند.
این مقام پلیسی ابراز داشت: با همکاری پلیس مبارزه با مواد مخدر استان چهار محال بختیاری خودروی متهمان در محور مواصلاتی به استان چهار محال بختیاری، در محور "لردگان به بروجن" مشاهده و مراقبت‌های ویژه پلیسی آغاز شد.
وی با اشاره به اینکه ماموران پس از مراقبت‌های ویژه خودروی متهمان را متوقف و راننده و سرنشین آن را دستگیر کردند، گفت: در بررسی از خودروی سمند ۶۸ کیلو و ۲۵۰ گرم تریاک کشف شد.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران خاطر نشان کرد: با اعتراف صریح متهمان به جرم ارتکابی و تکمیل تحقیقات پلیسی، هر دو متهم در اختیار مراجع قضائی قرار گرفتند.
انتهای پیام/