خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازداشت حدود 300 فلسطینی در ماه آگوست

تسنیم | بین‌الملل | دوشنبه، 24 شهریور 1399 - 12:40
منابع فلسطینی از بازداشت حدود 300 نفر از ساکنان کرانه باختری اشغالی در حملات مکرر نظامیان صهیونیست در ماه آگوست گذشته خبر دادند.
بازداشت،آگوست،اسير،رژيم،ماه،گزارش

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه خبری العهد، موسسات اسیران و حقوق بشر و هیئت امور آزادگان فلسطینی از بازداشت 297 نفر در ماه آگوست در جریان حملات ارتش رژیم صهیونیستی خبر دادند.
بر اساس این گزارش، نظامیان رژیم اشغالگر طی ماه آگوست بارها به مناطق مختلف کرانه باختری یورش بردند که طی آن 297 شهروند فلسطینی بازداشت شدند.
این گزارش خاطر نشان کرد در میان این افراد بازداشت شده، 12 کودک و10 زن هم به چشم می خورند.
103 نفر از افراد بازداشت شده از ساکنان قدس اشغالی و بقیه از دیگر مناطق از جمله الخلیل، رام الله، بیت لحم، نابلس و سلفیت هستند.
به این ترتیب آمار اسیران دربند رژیم صهیونیستی طی ماه آگوست به حدود 4500 اسیر از جمله 41 اسیر زدن و حدود 140 اسیر کودک رسیده است.
انتهای پیام/