خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احمدجو: آموزش سینما باید به کتاب‌های درسی و مدارس راه یابد

تسنیم | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 24 شهریور 1399 - 12:40
داور جشنواره بین‌المللی فیلم کودکان و نوجوانان معتقد است که کودکان بسیار مهم‌اند و باید از این سنین آموزش ببینند.
جشنواره،كودك،سينماي،نوجوان،احمدجو،كارگردان،نوجوانان،كودكان،ز ...

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، درباره اهمیت جشنواره فیلم کودکان و نوجوانان به عنوان اصلی‌ترین رویداد سینمایی حوزه کودک، کمتر شده است که کارگردانان و سینماگران آثار بزرگسال که حتی در زمینه آثار حماسی و تاریخی کار کرده‌اند سخن گفته باشند.
امرالله احمدجو کارگردان و داور بخش ملی سی و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان در صحبت‌های کوتاهی نظرات خود را درباره سینمای کودک و نوجوان و این جشنواره با تسنیم در میان گذاشت:
وی درباره جایگاه این جشنواره گفت: «فراموش نکردن سینمای کودک مسأله مهمی است که باید با ساخت فیلم‌های کودک و‌ نوجوان همراه باشد.
این یک اتفاق مبارک در سینمای ایران است، همچنین کیفیت جشنواره، کیفیت‌ فیلم‌ها و نحوه برگزاری از جمله مسائل مهم این جشنواره‌اند.»
احمدجو درباره برپایی آنلاین دوره سی‌وسوم جشنواره، تصریح کرد: «هر جشنواره‌ای فیلم‌هایی را انتخاب می‌کند که ارزش و کیفیت نهایی‌ آن را رقم می‌زند.
در مورد آنلاین بودن جشنواره، نکات مختلفی وجود دارد اما یک مسأله مهم‌تر است و آن این که نباید ماهیت جشنواره فراموش شود.»
کارگردان «روزی روزگاری» گفت: «بیشتر پرداختن به سینمای کودک، چه به صورت عملی و چه تئوری، سرمایه‌گذاری، شناسایی کردن افراد باانگیزه و علاقه‌مند و کمک به افرادی که در این زمینه فعالیت می‌کنند، از عوامل مؤثر برای ارتقای سینمای کودک است، چرا که کودکان بسیار مهم‌اند و باید از این سنین آموزش ببینند.»
این فیلمنامه‌نویس و کارگردان باتجربه افزود: «کارکرد سینما برای کودک و نوجوان در این مقطع زمانی بسیار مهم است زیرا در پرورش استعداد، ارتقای سلیقه و ذهنیت نسل جدید تأثیر دارد.»
احمدجو با اشاره به زمینه به وجود آمده برای کشف و ارتقاء در المپیاد فیلمسازی نوجوانان، گفت: «‌نسل نوی فیلمسازی می‌توانند از نوجوانی کارشان را جدی بگیرند.
در بین فیلمساز‌ان نوجوان، سوای افراد مستعد و با انگیزه، متأسفانه افرادی هم هستند که کار ضعیفی دارند اما همین که امکاناتی در سینمای نوجوان فراهم می‌شود و علاقه‌مندان به این حوزه را بیشتر می‌کند اتفاق خوبی‌ است.
علاوه بر این به نظرمن آموزش سینما باید به کتاب‌های درسی و مدارس راه یابد.»
انتهای پیام/