خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راهپیمایی بزرگ مخالفان لوکاشنکو در پایتخت بلاروس

تسنیم | بین‌الملل | دوشنبه، 24 شهریور 1399 - 11:34
مینسک و دیگر شهرهای بزرگ بلاروس روز یکشنبه، بار دیگر شاهد تجمع بزرگ مخالفان "الکساندر لوکاشنکو" بود که در جریان آن بیش از 400 نفر بازداشت شدند.
بلاروس،پايتخت،روز،كشور،مينسك،نفر،جمهوري،لوكاشنكو،متفرق،اعتراضات

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، بعد از ظهر روز یکشنبه چندین هزار نفر از معترضین به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری در بلاروس، در مرکز مینسک تجمع کردند.
خیابان‌های مرکزی پایتخت بلاروس به دلیل حضور گسترده شهروندان در این راهپیمایی، کاملا مسدود شده بود.
نیروهای پلیس ضد شورش که تلاش می کردند معترضان را متفرق کنند، موفقیتی در این زمینه نداشتند.
برخی از مردم به نزدیکترین ساختمان‌ها و محوطه‌ها فرار کرده و بعد از گذشت زمانی دوباره جمع می شدند.
برای متفرق کردن جمعیتی که به سمت کاخ استقلال، محل اقامت "الکساندر لوکاشنکو" رئیس جمهوری بلاروس حرکت می‌کردند، پلیس در برخی خیابان‌ها از ماشین‌های آب پاش استفاده کرد.
در برخی مناطق پایتخت برای مهار تجمع غیرقانونی، گلوله‌های هشدار دهنده به هوا شلیک شد و از نارنجک‌های بی حس کننده نیز استفاده شد.
در طول روز یشنبه، کلیه ارتباطات تلفن همراه و اینترنت در بلاروس قطع شده بود و چندین ایستگاه مترو در پایتخت هم تعطیل شدند.
دفتر مطبوعاتی وزارت کشور بلاروس تأیید کرد که در اعتراضات روز یکشنبه، 13 سپتامبر (23 شهریور) بیش از 400 نفر در مناطق مختلف مینسک بازداشت شدند.
اقدامات اعتراض آمیز در سراسر این کشور، به جز شهر مینسک، تقریباً در اوایل غروب در همه جا پایان یافت.
طبق اطلاعات وزارت کشور، روز شنبه نیز در جریان راهپیمایی زنان در پایتخت بلاروس، 114 نفر بازداشت شده بودند.
اعتراضات گسترده در بلاروس پس از اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری در این کشور آغاز شد که بر اساس آن لوکاشنکو برای ششمین بار، به عنوان رئیس جمهور انتخاب شد.
مخالفان این نتیجه را به رسمیت نمی شناسند.
انتهای پیام/