سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرح برپایی ۷۲ روضه در ۷۲ روستای خراسان شمالی/ هم نوا با اسرا

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 24 شهریور 1399 - 10:06
بجنورد- کاروان هم‌نوا با اسرای حسینی با نیت برپایی ۷۲ مجلس روضه در ۷۲ روستای خراسان شمالی به همت یکی از روحانیون در حال سفر به جای جای این استان است.
روضه،روستا،روز،كاروان،محمدي،نفر،بركت،روحاني،الاسلام،حجت،كربل ...

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها، عکس‌هایی از مجالس روضه بی‌پیرایه و بی‌آلایش یک روحانی این روزها در فضای مجازی دست به دست می‌چرخد و تحسین همگان را برانگیخته است.
کاروانی که چند روزی است با هدف اقامه ۷۲ مجلس روضه در ۷۲ روستای خراسان شمالی به راه افتاده است.
شماره روحانی را از یکی از دوستان مشترک می‌گیرم.
تماس‌های چندباره من در بعد از ظهر بی‌پاسخ می‌ماند.
پیامکی می‌دهم و پس از معرفی خودم از وی می‌خواهم زمانی را جهت مصاحبه در اختیارم قرار دهد.
ساعت نزدیک ۱۲ شب بود که پیامکی با این عنوان که «در خدمت شما هستم» دریافت کردم.
تماس می‌گیرم.
حاج آقا پرانرژی و سرحال سلام‌علیک گرمی می‌کند.
۷۲ روستا به نیت ۷۲ شهید دشت نینوا
سوال اول را که می‌پرسم با معذوریت خاصی می‌گوید: «سفره شام پهن است و همسرم منتظر من است»؛ متوجه می‌شوم که تازه به منزل رسیده است.
حجت‌الاسلام جلیل محمدی ماجرای این تصمیم را برایمان اینگونه شرح می‌دهد: در اجتماع جوانان علی اکبر (ع) سال گذشته تصمیم گرفتیم یک اجتماع بزرگ از عزاداران حسینی را در عصر تاسوعا ایجاد کنیم اما شیوع کرونا نگذاشت این هدف را محقق کنیم لذا برنامه‌ای تازه تنظیم کردیم.
این روحانی ادامه داد: به نیت ۷۲ شهید کربلا، بنا داشتم به ۷۲ روستای استان رفته و در آن محل برای مردم روضه بخوانم و مطمئن بودم مردم عزیز روستاها از این برنامه استقبال می‌کنند و این اتفاق نیز افتاد و مردم پای روضه سالار شهیدان در کوچه‌های خاکی روستاها نشستند.
وی افزود: طرح هم نوا با کاروان اسرای حسینی ابتدا دلی و بدون هماهنگی با نهادها انجام می‌شد اما پیوسته نهادهای فرهنگی نیز پای کار آمدند و در برخی مسائل کمک حال شدند.
تعداد مستمعان مهم نیست / ‬روضه حتی برای یک نفر
حجت الاسلام محمدی با تاکید بر اینکه به هیچ عنوان تعداد مستمعان برایش اهمیت ندارد گفت: در برخی روستاهای کم جمعیت تعداد افرادی که در مجلس حاضر می‌شدند شاید از ۱۰ نفر فراتر نمی‌رفت اما خواندن روضه اباعبدالله برای حتی یک نفر نیز بسیار ارزشمند است و مطمئناً به زندگی برکت می‌دهد.
این روحانی خراسانی بیان داشت: حدود ۳ هفته است که این طرح را آغاز کرده‌ایم و در این مدت اشک چشم‌های کاروان ما خشک نشده و روز به روز به غم دلمان افزوده می‌شود.
وی افزود: ابتدا کار را با ۲ نفر آغاز کردیم اما به برکت خون مطهر امام حسین (ع) روز به روز به تعداد همراهانمان افزوده شد و اینک با ۱۸ نفر کار خود را به پیش می‌بریم و یقین داریم کاری که برای رضایت اهل بیت باشد برکت می‌کند لذا جمعیت این کاروان هر روز بیشتر خواهد شد.
برگزاری روضه در ۳۰ روستا / ‬ هر روز ۳ روستا میزبان کاروان
حجت الاسلام محمدی با اشاره به حضور در ۳۰ روستا تصریح کرد: هر روز بعد از ظهر به ۳ روستا می‌رویم و در آنجا عزاداری می‌کنیم؛ در این مدت مردم روستاهای مختلف به ما لطف داشته‌اند و همواره ما را مورد استقبال قرار داده‌اند.
این روضه خوان امام حسین تاکید کرد: بسیاری از دوستان با من تماس می‌گیرند و می‌خواهند به روستای آنان برویم که این برایم جای شکر دارد؛ خوشحال هستم روضه سرورمان به صورت ساده و بی آلایش، در کوچه‌های خاکی روستا اینقدر طرفدار دارد.
وی افزود: برخی دستگاه‌ها تماس گرفته و می‌خواهند کاری برایمان انجام دهند که از آنها می‌خواهم صرفاً ما را دعا کنند زیرا خود ذکر مصیبت برکت را به کاروان ما می‌آورد.
خاطرات ناب از مجلس روضه خوانی
حجت الاسلام محمدی در ادامه به برخی خاطرات این سفرها اشاره کرد و گفت: یکی از زیباترین برنامه‌ها که به دلم نشست و بسیار از آن لذت بردم؛ برنامه‌ای بود که فقط ۴ نوجوان در روضه حضور داشتند؛ آن جلسه برایم غربت و لذت خاصی داشت؛ عزای امام حسین به تعداد و وسعت نیست؛ چه بسا گاهی از دل یک روضه چند نفره، برکات زیادی به یک اجتماع بزرگ برسد.
این خادم شهید کربلا به دیگر خاطرات خود از این سفرها اشاره کرد و اضافه کرد: بسیاری از خانواده‌ها از پشت بام‌های منازل خود روضه را استماع می‌کنند و یا عده‌ای در حیاط منزل خود؛ عده‌ای در خاک می‌نشینند و برخی بر روی چمن‌های روستا؛ مهم عشق و عزاداری است و مکان و محل نمی‌شناسد.
وی افزود: در یکی از روستاها وقتی روضه را آغاز کردم پیرمرد چوپانی که گوسفندان خود را برای چرا به کوهی در آن نزدیکی آورده بود، با شنیدن صدای روضه همان جا نشست و سرش را پایین انداخت و اشک ریخت.
حجت الاسلام محمدی در انتها گفت: هم نوا با کاروان اسرای کربلا خواهیم بود و در خرابه نشینی با آنان هم دردی می‌کنیم.