خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اقبالی: حضور خارجی‌ها خدشه‌بیشتری به اعتبار فوتبال وارد می‌کند/ برخی مدیران مخالف شفاف سازی هستند

فارس | ورزشی | دوشنبه، 24 شهریور 1399 - 09:22
کارشناس فوتبال گفت: در صورت حضور بازیکن و مربی خارجی دوباره شاهد شکایت و پرونده‌های جدید در فیفا خواهیم بود که ته مانده اعتبار فوتبال ایران در عرصه‌های بین‌المللی را خدشه‌دار می‌کند.
فوتبال،مربي،بازيكنان،شاهد،ايراني،قراردادها،مربيان،دستمزدها،د ...

مسعود اقبالی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد ممنوعیت حضور بازیکنان و مربیان خارجی در فوتبال ایران اظهار داشت: فوتبال این روزها مثل یک صنعت است و تمام فاکتورهای اقتصادی در فوتبال هم دخیل است.
پارامترهایی مثل عرضه، تقاضا و ...
بنابراین وقتی در فوتبال کشورمان ورود بازیکن و مربی خارجی ممنوع می‌شود تقاضا برای بازیکن و مربی ایرانی افزایش پیدا می‌کند و شاهد نوعی رکود هم خواهیم بود.
وی افزود: از سویی دیگر با توجه به شرایط اقتصادی حاکم بر کشورمان چنین تصمیمی درست به نظر می‌رسد.
هرچند با توجه به حضور برخی مدیران غیرمدیر در برخی باشگاه‌ها و جریان دلالیزم در فوتبال شاهد هستیم که قیمت بازیکنان و مربیان ایرانی 10 برابر شده است.
بازیکنی که 200 میلیون تومان دستمزد می‌گرفته اکنون درخواست 2 میلیارد تومانی می‌دهد یا مربی که در لیگ یک مربیگری می‌کرده و تیمش در پایین جدول بوده چند برابر حقوق واقعی‌اش را درخواست می‌کند.
بنابراین با این حجم از پرونده‌های موجود در فیفا و شکایت‌ها و بدهی‌های فراوان باشگاه‌های ایرانی باید فوتبال را تعطیل کرد یا اینکه جلوی افزایش بی رویه دستمزد بازیکنان و مربیان ایرانی را به طور دقیق نظارت و کنترل کرد.
مربی اسبق استقلال تصریح کرد: در صورت حضور بازیکن و مربی خارجی دوباره شاهد شکایت و پرونده‌های جدید در فیفا خواهیم بود که باعث می‌شود ته مانده اعتبار فوتبال ایران در عرصه‌های بین‌المللی خدشه‌دار شود اما به نظرم نظارت دقیق بر دستمزد‌های مربیان و بازیکنان ایرانی باعث می‌شود که از رشد سرسام‌آور دستمزدها پیشگیری کنیم زیرا در صورت تداوم این وضعیت فصل آینده شرایط بدتر خواهد شد.
اقبالی درمورد اینکه شاهد نوعی پنهان‌کاری و اعلام نشدن رسمی مبالغ قراردادها در فوتبال ایران هم هستیم عنوان کرد: متاسفانه برخی از مدیران تمایلی به اعلام رسمی قراردادها ندارند و دوست ندارد که شفاف‌سازی صورت بگیرد.
در حالیکه در تمام جهان فوتبال همه ارقام و دستمزدها مشخص است و بسیاری از بازیکنان و باشگاه‌های بزرگ به خوبی مبلغ قراردادها را بیان می‌کنند و همه می‌دانند سوپراستارهایی مثل رونالدو یا مسی و ...
چقدر دستمزد می‌گیرند زیرا باید مالیاتش را بدهند در فوتبال کشورمان هم باید همین شفاف‌سازی در قراردادها و اعلام رسمی مبالغ دستمزدها را شاهد باشیم.
انتهای پیام/