خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترامپ حکم اعدام ضاربان پلیس آمریکا را صادر کرد

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 23 شهریور 1399 - 20:43
رئیس‌جمهور آمریکا دستور داد در صورت مرگ ۲ پلیسی که از سوی فردی به آنها تیراندازی شده است، ضارب باید بلافاصله اعدام شود.
آمريكا،پليس،مأمور،تيرانداز،تيراندازي،سلاح

به گزارش خبرگزاری مهر، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا امروز یکشنبه در پیامی توئیتری اعلام کرد: اگر آنها (۲ مأمور پلیس) بمیرند، محاکمه فوری و مجازات مرگ برای قاتل باید انجام شود.
رئیس‌جمهور آمریکا در این خصوص ادامه داد: این تنها راه برای متوقف کردن این‌گونه اقدامات است.
گفتنی است، ۲ مأمور پلیس که در خودروی گشت‌زنی خود بودند در لس‌آنجلس واقع در ایالت کالیفرنیا در آمریکا به ضرب گلوله یک تیرانداز ناشناس زخمی شدند.
بر اساس اعلام خبرگزاری یورونیوز، تیرانداز با نزدیک شدن بی سر و صدا به خودرو پارک شده پلیس، مأموران را غافلگیر و چندین بار به این ۲ مأمور تیراندازی کرد.
۲ افسر پلیس توانستند با همکاران خود تماس گرفته و درخواست کمک کنند.
هر ۲ بلافاصله به اتاق جراحی منتقل شدند.
در حالی که روزانه خبرهای متعددی در خصوص تیراندازی در آمریکا و آمار بالای جان باختگان در این حوادث منتشر می‌شود؛ اما لابی قدرتمند سلاح در آمریکا اجازه نمی‌دهد که قانونی در خصوص اعمال محدودیت برای در اختیار داشتن سلاح در این کشور تصویب شود.